Го наби стреп-онот во мојата пичка

Ја соблеков облеката, но и понатаму бев на високите потпетици. Се наведнав над масата и Бети дојде од назад и ме плесна по газот. „Дозволи да ти одржам една лекција, девојче.“ рече Бети. Потоа таа ми залепи уште неколку шлаканици на мојот газ. Потоа дојде времето кога Бети требаше да ми го стави стреп-онот. Таа го наби во мојата пичка, ја грабна мојата коса и започна да пумпа. Мора да кажам, пумпаше доста силно

Ебење со тројца мажи истовремено

Почувствував еден пар раце како ме зграпчија за цицките, некои други ми го галеа стомакот, а третите газот. Не знам точно чии раце каде се наоѓаа, но беше проклето добро. Никогаш не е доволно од машко внимание. Дечко ми ми ја тргна тангата и ми го стави прстот во пичката. Нечии раце ми ги одврзаа врвките од горниот дел, а други раце ми ги соблекоа панталоните. Додека се виткав од сласт на прстите на дечко ми, Томе и Илија ми ги гризеа и штипеа брадавиците

Ме погали по влажната пичка

Тие ги извадија своите курови надвор, а јас им ги зедов во раце и почнав полека да им ги дразнам. Сите тројца во просторијата си ги дркаа, а мојата цел беше да ги задоволам двајцата мажи што ги избрав. По некое време младиот тип ми ги турна гаќичките и ги соблече своите фармерки гордо покажувајќи ги неговите виолетови боксерки. Типот во виолетова кошула почна да ме допира со прстите по мојата веќе влажна пичка, додека другиот стоеше исправен пред мене и си го триеше курот од моето лице

Сакам да ми свршиш во анус

Тој ме ебеше полека, а јас им се предадов на брановите од задоволство што проструија по моето тело. Полека го забрзуваше своето движење и ме ебеше брзо и жестоко. По ѓаволите колку добро се чувствував, му кажав да ме ебе побрзо и посилно. Тој направи неколку слики со неговиот мобилен телефон. Го сликаше својот кур во мојот газ. Почна да стенка гласно и ми кажа дека не може повеќе да се воздржува и дека е готов да сврши. И ете го, тоа што го чекав, топлата сперма се слеа во мојот чмар

Првиот кур во анусот на Анастасија

Таа се поттурна во неговото тело, а неговиот кур без никави церемонии се најде во нејзиниот газ. Започна да испушта звуци кои беа мешавина на болка и задоволство, додека нејзиниот невин газ беше преполнуван со огромниот кур. Со секоја воздишка и стенкање курот се подлабоко и подлабоко навлегуваше во неа, се додека не почна да ги чувствува неговите мадиња како ја плескаат нејзината пичка

Мојата другарка и нејзиниот сопруг

Сакав да ги види моите гради во целиот нивен раскош и најдобра форма, цицките по кои сум убедена дека долго копнееше. Ги превиткав моите нозе во колената и седнав врз него и почнав да го тријам мојот клиторис од неговиот тврд кур. Мојата пичка која сеуште беше топла од јазикот на неговата жена, беше спремна за него и додека ја триев од неговиот кур, тој со своите раце го зеде курот во рака и го донесе до местото кое го чував за него. Сега веќе стигнавме до ебењето, додека неговата гола жена задоволна лежеше до нас

Големиот кур на мојот пријател

Никогаш немав доживеано таков секс. Курот му навлегуваше многу длабоко. Беше малку болно, ама бидејќи бев толку попалена од целото ова искуство, пичето не се бунеше и со задоволство го примаше чудовиштето. Бран по бран на чисто задоволство ми надоаѓаше по телото, и секако дека беше заради големиот кур. Имав слушнато дека дури и самиот поглед на голем кур може да возбуди жена и сега знам дека тоа е вистина. Не ни можев да си замислам како изгледам во тој момент, гладна за кур, додека тој навлегуваше меѓу моите нозе

Јако ебење во фирма со господин Јованов

„Ако навистина сакаш да ме задоволиш“, рече тој, „сврти се и покажи ми го газот. Спушти ги панталоните долу“. Возбудено се свртев, на сите четири пред него. Кога ги симнав панталоните, откривајќи го газот, Г-н Јованов го спушти столот надолу за да се намести во висина на мојот газ.
„По ѓаволите, тоа изгледа добро“, искоментира, „се обложувам дека би го сакал овој дебел кур во твојот газ а?“
„Даа“, застенкав, местејќи се кон него

Шефот на мојот сопруг

Ми ги повлече гаќичките надолу само до колената. Тогаш нешто се лизна меѓу моите нозе и реално не знаев дали е тоа рака, прст или пак кур. Не беше внатре во мене, но го чувствував како се трие од моите вагинални усни. Бев будна но сеуште не бев во состојба да се помрднам, кога почувствував како некој ме сврте и ме повлече наназад. Не бев повеќе легната на една страна но не бев ни целосно на грб. Колената уште ми беа свиткани, а рацете испружени се додека не почнав да допирам нешто со нив, всушност држев нешто во нив

Секс пред очите на мојот сопруг

Не го чувствував повеќе јазикот на мојот клиторис само почувствував како цел кур наеднаш влезе во мене. Типот ми го напика курот без да ми ги рашири нозете или да ме повлече кон себе. Кога ми ги дигна нозете на рамена можев да го почувствувам целиот кур во мене. Ги испружив рацете и во едната го зедов курот на мојот љубовник а во другата курот на мојот сопруг