Прикажувам 1–10 од 20 резултати

Прикажи 36 48 Сите

Силиконско вибро јајце што може да се контролира со апликација

На залиха

Original price was: 2,490 ден.Current price is: 1,990 ден.
ШИФРА: SW-3022
Боја:

Виолетова

Дебелина:

3 , 6 см.

Должина:

20 см.

Должина на употребливиот дел:

9 , 5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

9 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Позлатен Вибрирачки Бат Плаг со Апликација

На залиха

2,990 ден
ШИФРА: BI-040083HP
Боја:

Црна

Дебелина:

3 , 4 см.

Должина:

9 , 2 см.

Должина на употребливиот дел:

8 , 5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

12 различни модови на вибрација , 3 модови на електро шок

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Силиконско вибро јајце со далечинско

На залиха

990 ден
ШИФРА: LT-NS2444
Боја:

Розова

Дебелина:

3 , 2 см.

Должина:

6 , 5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Вибрирачки Гаќички што се Контролираат со Далечинско

На залиха

Original price was: 1,590 ден.Current price is: 990 ден.
ШИФРА: LTV20932

ХИТ! Вибрирачки Гаќи со Далечинска Контрола и УСБ полнење

На залиха

Original price was: 2,290 ден.Current price is: 1,890 ден.
ШИФРА: LX-LV770201
Тежина

0.13 кг

Силиконски бат плаг ружа со вибрација и ротација и може да се контролира на далечински управувач

На залиха

1,690 ден
ШИФРА: SW-2033
Боја:

Црвена

Дебелина:

3 , 2 см.

Должина:

11 см.

Должина на употребливиот дел:

8 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 модови на вибрација и ротација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мека силиконска текстура

Силиконски вибратор што вибрира и мрда во исто време! и може да се контролира на далечински управувач

На залиха

1,990 ден
ШИФРА: SW-2034
Боја:

Розова

Дебелина:

3 , 5 см.

Должина:

12 , 5 см.

Должина на употребливиот дел:

10 , 5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 модови на мрдање , 10 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Позлатено вибро јајце што се контролира на далечински управувач

На залиха

4,990 ден
ШИФРА: BI-014711W
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

3 , 5 см.

Должина:

19 , 7 см.

Должина на употребливиот дел:

8 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Мек силикон

Модови на вибрација:

12 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мека мазна површина

Силиконски бат плаг ружа што вибрира и оди нагоре надолу и се контролира

На залиха

1,990 ден
ШИФРА: SW-2026
Боја:

Црвена

Дебелина:

3 , 3 см.

Должина:

14 см.

Должина на употребливиот дел:

10 , 5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Модови на вибрација:

10 модови на ротација и одење нагоре надоле

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Силиконски вибратор што се контролира на далечински управувач (се полни на УСБ кабелче)

На залиха

1,690 ден
ШИФРА: SW-1026
Боја:

Розова

Дебелина:

4 см.

Должина:

10 , 5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина