Хербален POWER CREAM TOURO XXXL Erection 15 мл.

Број на артикал: 7250021265

990 ден

Нема на залиха

POWER CREAM ЗА НЕГО

Крем за подобрување и зголемување на ерекцијата

Touro XXXL е крем за подобрување на ерекцијата кој може да создаде ефект на стврднување на пенисот со чувство на зголемување поради комбинацијата на неговите четири активни состојки: Acmella, растение од амазонската прашума; Таурин, Гинко билоба и Женшен. Неговата формула овозможува полесна и поригидна ерекција, возбуда и чувство на зголемен пенис што резултира со најголема возбуда и задоволство кај мажите.

Touro XXXL обезбедува моментален ефект на стврднување на пенисот со чувство на зголемување поради ефектот на комбинација на ексклузивни состојки, особено активната Acmella. Комбинацијата на овие четири активни состојки обезбедува полесна и поригидна ерекција, возбуда и чувство на зголемен пенис што резултира со најголемо задоволство за мажите.

 • Ја нагласува вашата ерекција
 • Овозможува чувство на поголем пенис
 • Покомплетна од другите слични производи бидејќи содржи и други стимуланси покрај таурин.
 • Со Acmella Taurine, Gingko Biloba и Женшен
 • Промовира интензивни машки оргазми

Спакуван е во Безвоздушно шише од 15 ml.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Нема на залиха

Опис на производот

1 човек го гледаат овој производ сега!
 • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

 • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

 • Достава по Еко Логистик низ Македонија.

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

 • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

 • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

 • Warranty 1 year
 • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Customer Reviews

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

security-public

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!