За да се квалификувате за враќање, вашиот предмет мора да биде неискористен и во иста состојба во која сте ја примиле. Мора да биде и во оригиналното пакување.

Некои стоки како што се интимни или санитарни производи за здравје и лична нега не е можно да бидат вратени.

За да го комплетираме вашето враќање, бараме потврда или доказ за купување.

Постојат одредени ситуации кога се одобруваат само делумни рефундации:

Секој предмет што не е во првобитната состојба, е оштетен или недостасува делови од причини што не се должат на наша грешка.

Откако вашето враќање ќе биде примено и проверено, ќе ве контактираме за да ве известиме дека сме го примиле вратениот предмет. Исто така, ќе ве известиме за одобрувањето или одбивањето на вашето враќање.

Ако сè уште не сте добиле рефундирање, прво повторно проверете ја вашата банкарска сметка.

Потоа, контактирајте со компанијата со вашата кредитна картичка, можеби ќе потрае некое време пред официјално да се објави вашето рефундирање.

Следно, контактирајте со вашата банка. Често има одредено време за обработка пред да се објави рефундирањето.

Ако сте го направиле сето ова и сè уште не сте го добиле рефундирањето, ве молиме контактирајте со нас.

Aртикли на распродажба:

Може да се рефундираат само артикли со редовни цени. Артиклите кои се на распродажба не може да се рефундираат.

За да го вратите вашиот производ, треба да го испратите вашиот производ по пошта.

Вие ќе бидете одговорни за плаќање на вашите сопствени трошоци за испорака за враќање на вашиот предмет. Трошоците за испорака не се враќаат. Ако добиете рефундирање, трошоците за повратен превоз ќе бидат одбиени од вашето враќање.

Во зависност од тоа каде живеете, времето што може да потрае за да стигне до вас разменетиот производ може да варира.

Ако враќате поскапи артикли, може да размислите да користите услуга за испорака што може да се следи или да купите осигурување за испорака. Не гарантираме дека ќе ја добиеме вашата вратена ставка.

Некогаш се случува заради ненамерна грешка или пропуст при внесувањето во каталогот со производи, некој производ да не одговара на податоците што се напишани на страницата. Ако нарачувате преку интернет, и ви стигне производ кој не одговара на описот ќе ви го вратиме со транспорт на наш трошок. Описите на производите на веб страната се дадени само за референца и ние не превземаме одговорност за тоа да одговараат 100% со производот што се продава. Сепак, производот кој нема да одговара на описот даден на оваа веб страница ќе биде заменет или рефундиран. 

Ви треба дополнителна помош?

Контактирајте нѐ на +38975455953 за прашања поврзани со рефундирање и враќање.