Прикажувам 1–10 од 17 резултати

Прикажи 36 48 Сите

Анатомски Стреп-он за Мажи

На залиха

1,490 ден
ШИФРА: BW-022073N
Боја:

Телесна

Дебелина:

4,8 см.

Должина:

17,5 см.

Материјал:

ТПР

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Текстура:

Анатомски реална површина

Анатомски Стреп-Он за Мажи со Вибрации

На залиха

1,690 ден
ШИФРА: BW-022073Z
Боја:

Телесна

Материјал:

ТПР

Напојување:

2 АА Батерии

Должина:

17,5 см.

Дебелина:

4,8 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Текстура:

Анатомски реална површина

Црн стреп-он за мажи со вибрација 16 х 4 ц ,м

На залиха

1,790 ден
ШИФРА: BW-022055
Боја:

Црна

Дебелина:

4 см.

Должина:

16 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Напојување:

3 ААА

Текстура:

Мазна силиконска површина

Црн стреп-он појас за мажи со вибрација 15 х 4 цм

На залиха

1,790 ден
ШИФРА: BW-022054
Боја:

Црна

Дебелина:

4 см.

Должина:

15 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Напојување:

3 ААА

Текстура:

Мазна силиконска површина

Стреп он протеза за мажи

На залиха

1,490 ден
ШИФРА: 55078836
Боја:

Бела

Должина:

18,5 см.

Должина на употребливиот дел:

16 см.

Дебелина:

4 см.

Материјал:

ТПЕ

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Текстура:

Мазна површина

“Стреп он” протеза за Mажи

На залиха

890 ден
ШИФРА: BW-010026
Боја:

Бела

Дебелина:

4 см.

Должина:

15,5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Текстура:

Мазна површина

“Стреп он” протеза за Mажи со Вибрација

На залиха

1,090 ден
ШИФРА: BW-022050
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

4,2 см.

Должина:

15,5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

Потенциометар

Напојување:

АА Батерија

Текстура:

Мазна површина

Машка “Стреп он” протеза со вибрација

На залиха

890 ден
ШИФРА: BW-010025
Боја:

Бела

Дебелина:

4,5 см.

Должина:

17 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Модови на вибрација:

Потенциометар

Напојување:

2 АА Батерии

Материјал:

ТПЕ

Текстура:

Мазна површина

Стреп он протеза за мажи со вибрација

На залиха

1,090 ден
ШИФРА: BW-022039
Боја:

Бела

Дебелина:

4.3 см.

Должина:

16,5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

Потенциометар

Напојување:

2 АА Батерии

Текстура:

Мазна површина