Прикажувам 1–10 од 35 резултати

Прикажи 36 48 Сите

Голем Ванд Масажер 32цм. се полни на УСБ кабелче

На залиха

1,290 ден
ШИФРА: LT-SV1652-2
Боја:

Златна, Црна

Дебелина:

5,5 цм

Должина:

32 цм.

Должина на употребливиот дел:

7 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ПВЦ, Силикон

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Ванд масажер

На залиха

890 ден
ШИФРА: LT-V1247
Боја:

Розова, Црна

Должина:

20 цм.

Дебелина:

3,7 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Многу моќен мал розев ванд масажер 20 модови на вибрација

На залиха

1,190 ден
ШИФРА: LT-WMS503-2
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

3,5 цм.

Должина:

15 цм.

Должина на употребливиот дел:

4 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

20 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Многу моќен мал розев ванд масажер 20 модови на вибрација

На залиха

1,190 ден
ШИФРА: LT-WMS503-1
Боја:

Зелена

Дебелина:

3,5 цм.

Должина:

15 цм.

Должина на употребливиот дел:

4 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

20 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Силиконски ванд масажер со 20 моќни модови на вибарција

На залиха

1,090 ден
ШИФРА: LT-WMS502-1
Боја:

Розова

Дебелина:

4 цм.

Должина:

15 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

20 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Ванд масажер (10 модови на вибрација)

На залиха

890 ден
ШИФРА: LT-ST1735
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

3,5 цм.

Должина:

18 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон, ТПР

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна површина

Уникатен ванд масажер (горниот дел е масажер а долниот клиторален лижач)

На залиха

1,390 ден
ШИФРА: LT-DD2437-1
Боја:

Црвена

Дебелина:

4,4 цм.

Должина:

22 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

12 различни модови на вибрација и лижење

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Уникатем ванд масажер (горниот дел е масажер а долниот клиторален лижач)

На залиха

1,390 ден
ШИФРА: LT-DD2437
Боја:

Розова

Должина:

22 цм.

Дебелина:

4,4 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

12 различни модови на вибрација и лижење

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Мал силиконски клиторален масажер

На залиха

1,290 ден
Боја:

Виолетова

Дебелина:

3,5 цм.

Должина:

11,5 цм.

Должина на употребливиот дел:

4 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

12 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина