Прикажувам 1–10 од 27 резултати

Прикажи 36 48 Сите

Анатомски Дупли Стреп-Он за Жени – 13,5см и 10,2см должина на Дилдата

На залиха

1,190 ден
ШИФРА: BW-022077
Боја:

Телесна

Материјал:

ТПР

Должина:

13,5 см.

Дебелина:

3,4 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Текстура:

Анатомски реална површина

Силиконски Црн Стреп-он за Жени

На залиха

1,790 ден
ШИФРА: BW-022052
Боја:

Црна

Материјал:

Силикон

Должина:

15 см.

Дебелина:

3,2 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Текстура:

Мазна силиконска површина

Стреп он за жени со дилдо 18 х 3 цм

На залиха

1,290 ден
ШИФРА: BW-022088NR
Должина на делот што влегува во вагина:

15 см

Дебелина:

3 см.

Должина:

18 см.

Текстура:

Мазна површина

Материјал:

ТПЕ

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Црн стреп-он појас за жени

На залиха

1,790 ден
ШИФРА: BW-022051
Боја:

Црна

Дебелина:

3,5 см.

Должина:

17,5 см.

Должина на употребливиот дел:

15,5 см.

Материјал:

Силикон

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Текстура:

Мазна силиконска површина

Црн стреп-он протези за жени

На залиха

1,790 ден
ШИФРА: BW-022053
Боја:

Црна

Дебелина:

3,5 см.

Должина:

15,5 см.

Должина на употребливиот дел:

14,5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Текстура:

Мазна силиконска површина

Женски стреп он без каиш со вибрација

На залиха

1,190 ден
ШИФРА: LTDV611
Боја:

Виолетова

Должина на употребливиот дел:

14 см.

Дебелина:

3 см.

Должина на делот што влегува во анус:

10 см.

Должина на делот што влегува во вагина:

7 см.

Материјал:

ТПЕ

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Стреп он протеза за жена

На залиха

1,790 ден
ШИФРА: BW-022024
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

4,4 см.

Должина:

18,2 см.

Должина на употребливиот дел:

15 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Текстура:

Мека мазна површина

“Стреп он” протеза за Жени

На залиха

990 ден
ШИФРА: BW-022012
Боја:

Бела

Дебелина:

4 см.

Должина:

19 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Текстура:

Мазна површина

Силиконски Стреп он за Жени со Вибрација

На залиха

1,790 ден
ШИФРА: BW-022041
Боја:

Виолетова

Дебелина:

3,7 см.

Должина:

15,5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Напојување:

АА Батерија

Модови на вибрација:

Потенциометар

Текстура:

Мазна силиконска површина