Прикажувам 1–10 од 12 резултати

Прикажи 36 48 Сите

Метален бат плаг со кафена опашка

На залиха

Original price was: 990 ден.Current price is: 490 ден.
ШИФРА: LT-AT415
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

2 , 5 см.

Должина:

46 см.

Должина на употребливиот дел:

6 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Метал

Текстура:

Мазна површина

Метален бат плаг со црвена опашка

На залиха

Original price was: 990 ден.Current price is: 490 ден.
ШИФРА: LT-AT415-1
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

2 , 5 см.

Должина:

46 см.

Должина на употребливиот дел:

6 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Метал

Текстура:

Мазна површина

Метален бат плаг со црна опашка

На залиха

Original price was: 990 ден.Current price is: 490 ден.
ШИФРА: LT-AT415-2
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

2 , 5 см.

Должина:

46 см.

Должина на употребливиот дел:

6 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Метал

Текстура:

Мазна површина