Категории

Отворање на сметка

Ние не бараме нашите корисници да отвораат сметка кај нас и да се регистрираат. До сега, во нашата пракса сме утврдиле дека тоа не само што е непотребно, туку е и здодевно за најголемиот број на купувачи. Затоа, го направивме овој лесен систем за нарачување каде што во неколку лесни чекори ќе можете да го нарачате она што ви се допаѓа.

Цена за пријатели

Како и да е, ние нудиме специјани цени за нашите пријатели. Регистрацијата е потребна само за друштвото на нашите пријатели, кои ги уживаат попустите што ги нудиме. Пријател ни е оној кој што се запишал на мејлинг листата за добивање периодична брошура по мејл. Запишувањето, пак е дискретно, со оставање само на вашата мејл адреса. Тоа се прави на икончињата што изгледаат вака:

Нарачка директно на операторот ПО ТЕЛЕФОН  и на VIBER или WHATSAPP

Најпрост начин на нарачка е да се јавите на Tелефон или да ни пишете на VIBER или WHATSAPP

на бројот за контакт

075/455-953

и во разговор со операторот да извршите нарачка на саканиот производ.

Нарачка преку виртуелната кошничка

Побрзо и поедноставно е ако користите виртуална кошничка. Нарачувањето преку виртуелната кошничка се прави на следниов начин:

Кога ќе најдете производ којшто ви се допаѓа кликнете на копчетo ” Додади во кошничка”. На тој начин производот ќе влезе во вашата виртуелна кошничка. Доколку сакате да разгледувате други производи, продолжете со разгледување, а производот ќе ве чека во вашата кошничка за тоа време.

За додавањето на производот во кошничката ќе бидете известени со тоа што ќе се појави зелено поле со известување дека производот е додаден во вашата кошничка.

Кога ќе завршите со одбирањето на производите, било да е тоа еден или повеќе производи, кликнете на копчето да ја видите вашата кошничка. Вие ќе видите што се има во неа. Можете да вршите корекција на количините, или целосно да избришете производи од неа.

Сега доаѓаме до делот со попустите. Имајте предвид дека нашите пријатели, секогаш и без исклучок добиваат поуст на многу од нашите производи што не се веќе намалени. За таа цел потребен е ваучер што можете да го добиете ТУКА со тоа што ќе пополните еден формулар со вашата е-маил адреса.

Откако ќе го внесете основниот ваучер, вие ќе добиете 10% попуст за пријатели, што кошничката сама ќе го пресмета. Доколку сакате, можете да нарашате по телефон, со тоа што ќе и го издиктирате текстот на ваучерот на продавачката по телефон.

Потоа следува пополнување на податоците за достава на производот на саканата адреса.

Ве молиме да прочитате внимателно:

Кога купувате кај нас, вашите лични податоци се 100% заштитени. Никому не ги откриваме и не ги споделуваме. За нашата политика на дискреција, повеќе  можете да прочитате ако кликнете ТУКА.

Всушност, доколку сакате така, можете да напишете целосно лажно име и презиме или прекар. Доволно е само телефонскиот број да е точен, за да може сервисот за достава да ви ја достави пратката.

Кога ќе ги внесете бараните податоци, одберете го – начинот на испорака. Можете да ја подигнете нарачката Kај Нас, или да ви ја Доставиме со доплата од 150 денари таму каде што вие ќе посакате.

Потоа, кликнете на копчето “НАРАЧАЈ”

На крајот, на вашиот екран ќе се појави известување дека нарачката е примена, и дека во најскоро време ќе бидете исконтактирани од нашата комерцијална служба.

Важна забелешка:

Иако внимаваме редовно да ги апдејтираме производите на сајтот, не секогаш можеме да гарантираме дека се што е на сајтот го имаме на лагер. Затоа, вашата нарачка ќе биде комплетирана кога нашиот оператор ќе провери дали проиводот го имаме на лагер и ќе ви се јави по телефон за да ве извести за тоа.

КОШНИЧКА
Дали сте над 18 години? Мора да имате 18 години или повеќе за да ја видите страницата. Потврдете ја вашата возраст за да влезете.
Пристапот е забранет Вашиот пристап е ограничен поради вашата возраст.
Имам 18 години и повеќе Имам под 18 години
0 ставки Кошничка
Мени