Избери страна

Една од нашите важни цели е…

Да станеме пријатели со нашите купувачи!

Денес е време кога потрошувачите и продавачите градат доверба и взаемно почитување и поддршка, во заеднички интерес. Затоа, ви предлагаме пријателство кое долго ќе трае.

Тоа пријателство вклучува обострана КОМУНИКАЦИЈА што се одвива на следниот начин: Ние на вашата мејл адреса секоја недела ќе ви ќе ви испраќаме неделни понуди со убави производи по уште поубави цени, а ваше е  да не следите и да го грабнете производот што ви се допаѓа по најдобрата цена.
Овој однос има и друг аспект.

Пријателите СЕКОГАШ добидваат ПОПУСТ и таму каде што го нема за другите. Само Сакмо внесете ја вашата мејл адреса во формата подолу и симнете го ваучерот за 10% попуст. Овој попуст можете секогаш да го користите, се разбира затоа што сме ПРИЈАТЕЛИ 🙂 И не само тоа. Ние ви ветуваме дека постојано ќе измислуваме убави понуди за Вас, нашите пријатели!

Кога ќе дојдете кај нас во продавницата, само кажете дека сте наш пријател и покажете го ваучерот било да е тоа на мобилен телефон или отпечатен на хартија.

Уживајте!

Вашиот Либидо дрим тим

Pin It on Pinterest

Share This