Прикажувам 1–10 од 75 резултати

Прикажи 36 48 Сите

Мало меко дилдо по цена од 190 денари! 13,5 х 2 цм

На залиха

Original price was: 390 ден.Current price is: 190 ден.
ШИФРА: LT-9090
Боја:

Бела , Виолетова

Дебелина:

2 см.

Должина:

13 , 5 см.

Должина на употребливиот дел:

11 см.

Материјал:

ТПЕ

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Текстура:

Реалистчна мека текстура

Голем црн бат плаг 17,5X7.3 см.

На залиха

1,490 ден
ШИФРА: LX-LV2241
Боја:

Црна

Дебелина:

7.3 см.

Должина:

17 , 5 см.

Материјал:

ТПЕ

Текстура:

Мека мазна површина

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Голем црн бат плаг 22,8X8.3 см.

На залиха

2,990 ден
ШИФРА: LX-LV2245
Боја:

Црна

Дебелина:

8.3 см.

Должина:

22 , 8 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Текстура:

Мазна површина

Голем црн бат плаг со вибрација

На залиха

Original price was: 2,490 ден.Current price is: 1,990 ден.
ШИФРА: LX-LV120116
Боја:

Црна

Дебелина:

7 см.

Должина:

18 см.

Должина на употребливиот дел:

16 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Напојување:

2 ААА Батерии

Модови на вибрација:

7 модови на вибрација со 3 различни јачини

Текстура:

Мазна површина

Голем црн бат плаг со вибрација 18X8.3 см.

На залиха

Original price was: 2,490 ден.Current price is: 1,990 ден.
ШИФРА: LX-LV120115
Боја:

Црна

Должина:

18 см.

Дебелина:

8.3 см.

Должина на употребливиот дел:

16 см.

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

7 модови на вибрација со 3 различни јачини

Напојување:

2 ААА Батерии

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Текстура:

Мазна површина

Голем црн бат плаг со вибрација 20X7 см.

На залиха

Original price was: 2,490 ден.Current price is: 1,990 ден.
ШИФРА: LX-LV120117
Боја:

Црна

Дебелина:

7 см.

Должина:

20 см.

Должина на употребливиот дел:

18 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

7 модови на вибрација со 3 различни јачини

Напојување:

2 ААА Батерии

Текстура:

Мазна површина

Позлатен Вибрирачки Бат Плаг со Апликација

На залиха

2,990 ден
ШИФРА: BI-040083HP
Боја:

Црна

Дебелина:

3 , 4 см.

Должина:

9 , 2 см.

Должина на употребливиот дел:

8 , 5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

12 различни модови на вибрација , 3 модови на електро шок

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Метален бат плаг 8см х 3,5см (Среден)

На залиха

Original price was: 990 ден.Current price is: 490 ден.
ШИФРА: RE-PR028-M
Тежина

0.44 kg

Метален бат плаг 7,2см х 3см (Малиот)

На залиха

Original price was: 890 ден.Current price is: 390 ден.
ШИФРА: RE-PR028-S

Силиконски бат плаг ружа со вибрација и ротација и може да се контролира на далечински управувач

На залиха

1,690 ден
ШИФРА: SW-2033
Боја:

Црвена

Дебелина:

3 , 2 см.

Должина:

11 см.

Должина на употребливиот дел:

8 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 модови на вибрација и ротација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мека силиконска текстура