Прикажувам 1–10 од 12 резултати

Прикажи 36 48 Сите

Луксузен масажер за простата што вибрира и оди нагоре надоле и може да се контролира со далечински управувач

На залиха

1,990 ден
ШИФРА: SW-3025
Боја:

Црна

Дебелина:

2.9 см.

Должина:

13,5 см.

Должина на употребливиот дел:

11,5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

9 модови на одење нагоре надоле, 9 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Уникатен силиконски масажер за простата 17,5 х 3,5 цм

На залиха

990 ден
ШИФРА: QCCN-512835430
Боја:

Црна

Дебелина:

3,5 см.

Должина:

17,5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Текстура:

Мазна силиконска површина

Должина на употребливиот дел:

12 см.

Масажер за простата

На залиха

1,690 ден
ШИФРА: CN-491632156

Бел Стимулатор за простата 12 х 3 см

На залиха

490 ден
ШИФРА: CN-402840098
Тежина 0.16 kg

Гери Стимулатор за простата 12 х 3 см

На залиха

490 ден
ШИФРА: CN-402840086
Тежина 0.16 kg

Гоки Стимулатор за простата 12 х 3 см

На залиха

490 ден
ШИФРА: CN-402840093
Тежина 0.16 kg

Мега попуст! Извонреден Силиконски Стимулатор за простата со вибрации 12 х 3 см

На залиха

690 ден
ШИФРА: LT-APV414
Тежина 0.2 kg
Боја:

Црна

Дебелина:

3 см.

Должина:

16 см.

Должина на употребливиот дел:

11,5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Напојување:

ААА Батерија

Текстура:

Мазна силиконска површина