Прикажувам 1–10 од 68 резултати

Прикажи 36 48 Сите

Силиконско вибро јајце со далечинско

На залиха

990 ден
ШИФРА: LT-NS2444
Боја:

Розова

Дебелина:

3 , 2 см.

Должина:

6 , 5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Вибрирачки Гаќички што се Контролираат со Далечинско

На залиха

Original price was: 1,590 ден.Current price is: 990 ден.
ШИФРА: LTV20932

ХИТ! Вибрирачки Гаќи со Далечинска Контрола и УСБ полнење

На залиха

Original price was: 2,290 ден.Current price is: 1,890 ден.
ШИФРА: LX-LV770201
Тежина

0.13 кг

Луксузен вибратор и стимулатор за клиторис

На залиха

Original price was: 1,690 ден.Current price is: 1,290 ден.
ШИФРА: SW-1078
Боја:

Розова

Дебелина:

3 , 7 см.

Должина:

15 , 5 см.

Должина на употребливиот дел:

10 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Позлатено вибро јајце што се контролира на далечински управувач

На залиха

4,990 ден
ШИФРА: BI-014711W
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

3 , 5 см.

Должина:

19 , 7 см.

Должина на употребливиот дел:

8 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Мек силикон

Модови на вибрација:

12 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мека мазна површина

Силиконски вибратор што се контролира на далечински управувач (се полни на УСБ кабелче)

На залиха

1,690 ден
ШИФРА: SW-1026
Боја:

Розова

Дебелина:

4 см.

Должина:

10 , 5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Силиконски вибратор што се контролира со далечинси управувач со пулсирање и вибрирање

На залиха

1,990 ден
ШИФРА: SW-1013
Боја:

Розова

Дебелина:

4 см.

Должина:

13 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

9 модови на пулсирање , 9 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Ултра луксузен позлатен булет (се полни на УСБ кабел)

На залиха

1,490 ден
ШИФРА: Bi-014501J
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

1 , 8 см.

Должина:

6 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

12 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна површина

Satisfyer Mission Control (шмукач и вибратор во едно)

На залиха

2,990 ден
Боја:

Како на сликата

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

11 модови на шмукање 12 модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина