Showing all 10 results

Прикажи 36 48 Сите

Голем црн бат плаг 17,5X7.3 см.

На залиха

1,490 ден
ШИФРА: LX-LV2241
Боја:

Црна

Дебелина:

7.3 см.

Должина:

17 , 5 см.

Материјал:

ТПЕ

Текстура:

Мека мазна површина

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Голем црн бат плаг 22,8X8.3 см.

На залиха

2,990 ден
ШИФРА: LX-LV2245
Боја:

Црна

Дебелина:

8.3 см.

Должина:

22 , 8 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Текстура:

Мазна површина

Голем црн бат плаг со вибрација

На залиха

Original price was: 2,490 ден.Current price is: 1,990 ден.
ШИФРА: LX-LV120116
Боја:

Црна

Дебелина:

7 см.

Должина:

18 см.

Должина на употребливиот дел:

16 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Напојување:

2 ААА Батерии

Модови на вибрација:

7 модови на вибрација со 3 различни јачини

Текстура:

Мазна површина

Голем црн бат плаг со вибрација 18X8.3 см.

На залиха

Original price was: 2,490 ден.Current price is: 1,990 ден.
ШИФРА: LX-LV120115
Боја:

Црна

Должина:

18 см.

Дебелина:

8.3 см.

Должина на употребливиот дел:

16 см.

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

7 модови на вибрација со 3 различни јачини

Напојување:

2 ААА Батерии

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Текстура:

Мазна површина

Голем црн бат плаг со вибрација 20X7 см.

На залиха

Original price was: 2,490 ден.Current price is: 1,990 ден.
ШИФРА: LX-LV120117
Боја:

Црна

Дебелина:

7 см.

Должина:

20 см.

Должина на употребливиот дел:

18 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

7 модови на вибрација со 3 различни јачини

Напојување:

2 ААА Батерии

Текстура:

Мазна површина

Голем црн бат плаг 19 х 6 см

На залиха

1,490 ден
ШИФРА: CN-711474152
Тежина

0.56 kg

Бат плаг екстра голем

На залиха

1,490 ден
ШИФРА: LX-LV2243
Тежина

0.5 kg

Бат плаг екстра голем 28X7 см.

На залиха

2,490 ден
ШИФРА: LX-LV2244
Тежина

0.95 kg

Боја:

Црна

Дебелина:

7 см.

Должина:

28 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Текстура:

Мазна површина