Прикажувам 1–10 од 73 резултати

Прикажи 36 48 Сите

(Видео!!) Мега попуст! Сет 3 прстени за пенис

На залиха

120 ден
ШИФРА: CN-330300899
Тежина 0.09 kg

Вибрирачки Силиконски Прстен за Пенис

На залиха

790 ден
ШИФРА: BI-210170
Боја:

Црна

Материјал:

Силикон

Напојување:

На батерии

Модови на вибрација:

1 мод на вибрација

Дебелина:

4,6 см.

Должина:

5,6 см.

Текстура:

Мека силиконска текстура

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Дупли Прстени за Пенис со 10 мода на Вибрирање

На залиха

1,090 ден
ШИФРА: BI-210206-1
Боја:

Виолетова

Материјал:

Силикон

Напојување:

3 ААА

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Ширина на дупката од прстенот:

4,4 цм големиот прстен 2,3 цм малиот прстен

Должина:

9,7 см.

Дебелина:

4 см.

Дупли Силиконски Прстен на Вибрации со 10 мода на вибрирање

На залиха

990 ден
ШИФРА: BI-210306-1
Боја:

Црна

Материјал:

Силикон

Напојување:

3 ААА

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Текстура:

Мазна силиконска површина

Должина:

9,9 см..

Дебелина:

1,7см.

Ширина на дупката од прстенот:

3,2цм мала дупка, 4,8цм голема дупка

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Прстен за Пенис со 7 вида на Вибрации

На залиха

1,390 ден
ШИФРА: BI-210198
Боја:

Црна

Материјал:

Силикон

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Модови на вибрација:

7 модови на вибрација

Должина:

11 см.

Дебелина:

4,5 см.

Текстура:

Мазна силиконска површина

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Ричарчбл Силиконски Двоен Прстен за Пенис со Вибрации

На залиха

1,490 ден
ШИФРА: BI-210311-1
Боја:

Црна

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

7 модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мека силиконска текстура

Дебелина:

2,7 см.

Должина:

8,5 см.

Ширина на дупката од прстенот:

2,8 малата дупка, 4,5 големата дупка

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Ричарчбл Силиконски Двоен Прстен за Пенис со Вибрации

На залиха

1,490 ден
ШИФРА: BI-210311
Боја:

Циклама

Материјал:

Силикон

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Модови на вибрација:

7 различни модови на вибрација

Текстура:

Мазна силиконска површина

Должина:

8,5 см.

Дебелина:

2,7 см.

Ширина на дупката од прстенот:

2,8 малата дупка, 4,5 големата дупка

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Силиконски Вибрирачки Прстен за Пенис

На залиха

1,490 ден
ШИФРА: BI-210162
Боја:

Црна

Материјал:

Силикон

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Модови на вибрација:

7 модови на вибрација

Должина:

8,4 см.

Дебелина:

4.3 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Текстура:

Мазна силиконска површина

Силиконски Вибрирачки Прстен за Пенис со 10 мода на вибрации

На залиха

1,090 ден
ШИФРА: BI-210204
Боја:

Црна

Материјал:

Силикон

Напојување:

3 ААА

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Должина:

11,3 см.

Дебелина:

5,6 см.

Текстура:

Мазна силиконска површина

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база