Прикажувам 1–10 од 13 резултати

Прикажи 36 48 Сите

Евтин Реалистичен вибратор со одличен квалитет (долг 22см дебел 4см)

На залиха

Original price was: 990 ден.Current price is: 490 ден.
ШИФРА: BW-001009R
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

4 , 5 см.

Должина:

22 см.

Должина на употребливиот дел:

18 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

Потенциометар

Напојување:

2 АА Батерии

Текстура:

Мека мазна површина

Голем Евтин Реалистичен Вибратор (25,5см долг 5см дебел)

На залиха

Original price was: 890 ден.Current price is: 590 ден.
ШИФРА: BW-001004R
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

4 , 9 см.

Должина:

25 , 5 см.

Должина на употребливиот дел:

23 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

Потенциометар

Напојување:

2 АА Батерии

Текстура:

Мазна површина

Голем Евтин Реалистичен Вибратор со Рапава Текстура за додатна Стимулација

На залиха

690 ден
ШИФРА: BW-001071R
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

4.3 см.

Должина:

24 см ,

Должина на употребливиот дел:

20 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

Потенциометар

Напојување:

2 АА Батерии

42% Попуст на два реалистични венозни вибратори

На залиха

Original price was: 1,180 ден.Current price is: 690 ден.
ШИФРА: PROMO-5

Мега попуст! (Видео!!) Реалистичен вибратор за евтина цена

На залиха

Original price was: 790 ден.Current price is: 490 ден.
ШИФРА: BW-001001R

Реалистичен вибратор 19,5цм. X 4цм.

На залиха

Original price was: 790 ден.Current price is: 490 ден.
ШИФРА: BW-001032R
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

4 см.

Должина:

19 , 5 см.

Должина на употребливиот дел:

17 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

Потенциометар

Напојување:

2 АА Батерии

Текстура:

Мека мазна површина

Мега попуст! Вибратор

На залиха

Original price was: 790 ден.Current price is: 490 ден.
ШИФРА: BW-1001