Showing all 9 results

Прикажи 36 48 Сите

Мало меко дилдо по цена од 190 денари! 13,5 х 2 цм

На залиха

190 ден
ШИФРА: LT-9090
Боја:

Бела, Виолетова

Дебелина:

2 цм.

Должина:

13,5 цм.

Должина на употребливиот дел:

11 цм.

Материјал:

ТПР

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Текстура:

Реалистчна мека текстура

Мало Анално Дилдо

На залиха

490 ден
ШИФРА: CN-101714705

Многу меко мало дилдо

На залиха

990 ден
ШИФРА: LX-LV312001
Дебелина:

4 цм.

Должина:

12 цм.

Должина на употребливиот дел:

10 цм.

Материјал:

Силикон