Прикажувам 1–10 од 21 резултати

Прикажи 36 48 Сите

Позлатен Вибрирачки Бат Плаг со Апликација

На залиха

2,990 ден
ШИФРА: BI-040083HP
Боја:

Црна

Дебелина:

3 , 4 см.

Должина:

9 , 2 см.

Должина на употребливиот дел:

8 , 5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

12 различни модови на вибрација , 3 модови на електро шок

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Силиконски бат плаг ружа со вибрација и ротација и може да се контролира на далечински управувач

На залиха

1,690 ден
ШИФРА: SW-2033
Боја:

Црвена

Дебелина:

3 , 2 см.

Должина:

11 см.

Должина на употребливиот дел:

8 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 модови на вибрација и ротација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мека силиконска текстура

Силиконски бат плаг ружа што вибрира и оди нагоре надолу и се контролира

На залиха

1,990 ден
ШИФРА: SW-2026
Боја:

Црвена

Дебелина:

3 , 3 см.

Должина:

14 см.

Должина на употребливиот дел:

10 , 5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Модови на вибрација:

10 модови на ротација и одење нагоре надоле

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Ултра луксузен бат плаг со вибрација и далечински управувач

На залиха

3,490 ден
ШИФРА: BI-040078W
Дебелина:

3 , 4 см.

Должина:

8 , 8 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

12 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Бат плаг со вибрација и со пулсирање 13,5 х 3,5 цм

На залиха

1,490 ден
ШИФРА: SQ-V10131
Боја:

Виолетова

Дебелина:

3 , 5 см.

Должина:

13 , 5 см.

Должина на употребливиот дел:

10 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

7 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Силиконски бат со плаг со 10 модови на пулсирање од двете страни и може да се контролира на далечински управувач

На залиха

Original price was: 1,990 ден.Current price is: 1,690 ден.
ШИФРА: SW-2030
Боја:

Црна

Дебелина:

3 , 5 см.

Должина:

12 см.

Должина на употребливиот дел:

9 , 5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 модови на пулсирање

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Луксузен вибрирачки бат плаг

На залиха

Original price was: 3,490 ден.Current price is: 2,990 ден.
ШИФРА: BI-040082-MR

Силиконски вибрирачки бат плаг

На залиха

Original price was: 1,490 ден.Current price is: 1,190 ден.
ШИФРА: BI-040107