Прикажувам 1–10 од 75 резултати

Прикажи 36 48 Сите

Евтин Реалистичен вибратор со одличен квалитет (долг 22см дебел 4см)

На залиха

490 ден
ШИФРА: BW-001009R
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

4,5 цм.

Должина:

22 цм.

Должина на употребливиот дел:

18 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

Потенциометар

Напојување:

2 АА Батерии

Текстура:

Мека мазна површина

Голем Евтин Реалистичен Вибратор (25,5см долг 5см дебел)

На залиха

590 ден
ШИФРА: BW-001004R
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

4,9 цм.

Должина:

25,5 цм.

Должина на употребливиот дел:

23 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

Потенциометар

Напојување:

2 АА Батерии

Текстура:

Мазна површина

Реалистичен вибратор Роби 23,5 х 4,5 цм

На залиха

1,290 ден
ШИФРА: CN-101887720
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

4,5 цм.

Должина:

23,5 цм.

Должина на употребливиот дел:

20 цм.

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

Потенциометар

Напојување:

2 ААА Батерии

Текстура:

Реалистчна мека текстура

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Реалистичен Дилдо Оптимус со Вибрации долго 26см X 4,5см

На залиха

1,990 ден
ШИФРА: XS-WBC10028-V
Должина:

26,5 цм.

Дебелина:

4,5 цм.

Должина на употребливиот дел:

20,5 цм.

Материјал:

ТПЕ

Боја:

Телесна

Напојување:

2 ААА Батерии

Текстура:

Мазна површина

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Реалистичен црн вибратор 21 х 4 цм

На залиха

990 ден
ШИФРА: CN-711886472
Боја:

Црна

Должина:

21 цм.

Должина на употребливиот дел:

18 цм.

Дебелина:

4 цм.

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

Потенциометар

Напојување:

2 АА Батерии

Текстура:

Мазна површина

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

(Видео!) Вибрационо Дилдо Светиот Змеј 21цм X 4 цм

На залиха

1,690 ден
ШИФРА: XS-WBC10007-V
Тежина 0.5 kg
Боја:

Бела

Дебелина:

4 цм.

Должина:

21 цм.

Должина на употребливиот дел:

16 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

2 ААА Батерии

Текстура:

Реалистчна мека текстура