Прикажувам 1–10 од 238 резултати

Прикажи 36 48 Сите

Врвен мастурбатор ракета (вибрира и компресира во исто време на намаление!)

На залиха

1,990 ден
ШИФРА: CN-622631250
Должина:

25 цм.

Дебелина:

8 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

7 модови на вибрација, 7 модови на компресирање

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Пумпа за пенис со 3 резервни гумички

На залиха

690 ден
ШИФРА: RE-PP002
Тежина 0.3 kg

Автоматска пумпа за пенис

На залиха

2,990 ден
ШИФРА: 55005212
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

7 цм.

Должина:

26 цм.

Должина на употребливиот дел:

20,5 цм.

Напојување:

2 АА Батерии

Дупли вибрирачки силконски прстен

На залиха

1,290 ден
ШИФРА: LT-PR1207
Боја:

Црна

Дебелина:

1,8 цм.

Ширина на дупката од прстенот:

3,5 цм. мала дупка 4,7 цм. голема дупка

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Материјал:

Силикон

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Црн силиконски прстен

На залиха

490 ден
ШИФРА: LT-PR20718
Боја:

Црна

Дебелина:

2,5 цм.

Должина:

7 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

1 мод на вибрација

Напојување:

3 LR41

Текстура:

Прстенот е многу растеглив

Вибрирачки прстен

На залиха

490 ден
ШИФРА: LT-PR20837
Боја:

Црна

Дебелина:

3,7 цм.

Должина:

8,5 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

3 LR41

Ширина на дупката од прстенот:

2,5 цм малата дупка 3,5 цм големата дупка

Текстура:

Прстенот е многу растеглив

Мастурбатор во форма на топка со ротација и звучни ефекти

На залиха

4,990 ден
ШИФРА: LTAT1055
Дебелина:

13 цм.

Должина:

12 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Модови на вибрација:

8 модови на ротирање

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче