Прикажувам 1–10 од 30 резултати

Прикажи 36 48 Сите

НОВО! Шмукач и дупли вибратор (вибрира горе и долу се полни на УСБ кабел)

На залиха

1,990 ден
ШИФРА: SW-1035
Боја:

Розова

Дебелина:

3 см.

Должина:

20 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

3 модови на шмукање и 10 модови вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Силиконски вибратор со шмукач и вибрација

На залиха

1,290 ден
ШИФРА: SW-1059
Боја:

Розова

Дебелина:

3 см.

Должина:

12,5 см.

Должина на употребливиот дел:

10 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

7 модови на шмукање и 9 модови вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Satisfyer Mission Control (шмукач и вибратор во едно)

На залиха

2,990 ден
Боја:

Како на сликата

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

11 модови на шмукање 12 модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Satisfyer Seal You Soon (шмукач и вибратор во едно)

На залиха

2,990 ден
Боја:

Како на сликата

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

11 модови на шмукање 12 модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Луксузен силиконски вибратор со клиторален шмукач

На залиха

1,290 ден
ШИФРА: SW-3015
Боја:

Розова

Дебелина:

3,4 см.

Должина:

20,5 см.

Должина на употребливиот дел:

11,5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 модови на вибрација и шмукање

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

100% силиконски шмукач со 12 модови на шмукање

На залиха

990 ден
ШИФРА: BI-014547-7
Боја:

Розова

Дебелина:

2,7 см.

Должина:

11,6 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

12 различни модови на шмукање

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

100% силиконски клиторален шмукач со 12 модови на шмукање 14,6 х 2,9 цм

На залиха

990 ден
ШИФРА: BI-014564-2
Боја:

Розова

Дебелина:

2.9 см.

Должина:

14.6 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

12 различни модови на шмукање

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Moќен клиторален лижач

На залиха

1,490 ден
ШИФРА: LT-RV1625-1
Боја:

Розова

Дебелина:

5,5 см.

Должина:

8 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 различни модови на лижење

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Уникатен ванд масажер (горниот дел е масажер а долниот клиторален лижач)

На залиха

1,390 ден
ШИФРА: LT-DD2437
Боја:

Розова

Должина:

22 см.

Дебелина:

4,4 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

12 различни модови на вибрација и лижење

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина