Прикажувам 1–10 од 119 резултати

Прикажи 36 48 Сите

Позлатен Вибрирачки Бат Плаг со Апликација

На залиха

2,990 ден
ШИФРА: BI-040083HP
Боја:

Црна

Дебелина:

3,4 см.

Должина:

9,2 см.

Должина на употребливиот дел:

8,5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

12 различни модови на вибрација, 3 модови на електро шок

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Метален бат плаг со кафена опашка

На залиха

490 ден
ШИФРА: LT-AT415
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

2,5 см.

Должина:

46 см.

Должина на употребливиот дел:

6 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Метал

Текстура:

Мазна површина

Метален бат плаг 8см х 3,5см (Среден)

На залиха

490 ден
ШИФРА: RE-PR028-M
Тежина 0.44 kg

Понуда што не се пропушта! Сет од 3 силиконски бат плагови по цена од само 490 денари

На залиха

490 ден
ШИФРА: SW-3111
Боја:

Црна

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Текстура:

Мазна силиконска површина

Луксузен масажер за простата што вибрира и оди нагоре надолу и може да се контролира со далечински управувач

На залиха

1,990 ден
ШИФРА: SW-3025
Боја:

Црна

Дебелина:

2.9 см.

Должина:

13,5 см.

Должина на употребливиот дел:

11,5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

9 модови на одење нагоре надоле, 9 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Силиконски бат плаг ружа со вибрација и ротација и може да се контролира на далечински управувач

На залиха

1,690 ден
ШИФРА: SW-2033
Боја:

Црвена

Дебелина:

3,2 см.

Должина:

11 см.

Должина на употребливиот дел:

8 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 модови на вибрација и ротација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мека силиконска текстура

Силиконски бат плаг

На залиха

690 ден
ШИФРА: BI-040040N
Боја:

Црна

Должина:

10 см.

Дебелина:

3 см.

Должина на употребливиот дел:

9,5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Текстура:

Мека мазна површина

Силиконски бат плаг ружа што вибрира и оди нагоре надолу и се контролира

На залиха

1,990 ден
ШИФРА: SW-2026
Боја:

Црвена

Дебелина:

3,3 см.

Должина:

14 см.

Должина на употребливиот дел:

10,5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Модови на вибрација:

10 модови на ротација и одење нагоре надоле

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Силиконски бат плаг со вибрација, ротација и може да се контролира со далечински управувач (ултра бат плаг)

На залиха

1,290 ден
ШИФРА: SW-1063
Боја:

Црна

Дебелина:

3,5 см.

Должина:

9,7 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Модови на вибрација:

7 модови на вибрација, 7 модови на ротација

Материјал:

Силикон

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина