Моќен Силиконски Масажер со 7 вида на Вибрации и 5 различни Брзини

Број на артикал: BW-055013-1

2,990 ден

Боја:

Црна

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

7 модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Дозволете си нови уживања со интензивно моќниот масажер  Pretty Love 7 Function Rechargeable Massager. Посебната форма и моќениот мотор, провоцираат неверојатни вибрации. Значи, ако ги претпочитате моќните играчки, овој брз „Магичен пиштол“ е совршената играчка во вашето царство на задоволства. Дозволете длабоките вибрации да ви пружат задоволства досега неоткриени.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!