Анатомски Дупли Стреп-Он за Жени – 13,5см и 10,2см должина на Дилдата

Број на артикал: BW-022077

1,190 ден

Боја:

Телесна

Материјал:

ТПР

Должина:

13,5 см.

Дебелина:

3,4 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Текстура:

Анатомски реална површина

Двоен пенис за двојно задоволство! Едноставно, вметнете го овој двоен пенис во дупката на појасот од едната страна, и вметнете го пенисот во себе и набијте се жестоко…Ременот на појасот е прилагодлив и овозможува совршено прицврстување. Двете големи дилда TPR обезбедуваат задоволство поради нивната анатомска текстура. Ова значи дека и пасивната и активната личност се стимулираат во исто време.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!