Секси приказни

Јако ебење во фирма со господин Јованов

Јако ебење во фирма со господин Јованов

 

Мојата сексуална врска со мојот шеф, започна со едно возбудливо жешко пушење во неговата канцеларија, зад затворени врати и со спуштени ролетни. Иако не ми се допаѓаше баш многу (беше дебеличок и проќелав), ја прифатив неговата понуда и клекнав на колена за да го изрелаксирам во овој стресен ден со едно пушење. Иако курот му беше само околу 12 см, му беше многу дебел, а јајцата огромни и уживав кога ги цицав.

После првото пушење, тој ќе побараше да му го пушам секогаш кога беше под стрес и ми вети покачување на платата ако го правам тоа. Јас се согласив со полно срце и нашата тајна врска започна. Првите неколку недели имав полна уста и раце со работа. Не знаев какво напалено копиле е господин Јованов. Отпрвин требаше да му го пушам по два пати на ден, а наскоро зголеми на три пати на ден. Секојпат кога ќе влезев во неговата канцеларија со кафе, или некое писмо, или документ, тој ќе го откопчаше патентот и ќе ми речеше да се спуштам долу. Понекогаш дури не ни чекаше да дојде пауза за да му го пушам, ќе ме викнеше и ќе ме натераше да клекнам и да се скријам под бирото, додека тој разговараше со клиенти на телефон. И јас уживав во целата работа, особено лижењето на неговите огромни, влакнести јајца и секако голтањето на густата топла сперма. Како и да, по некое време посакав повеќе, сакав да ме ебе. Решив со суптилни знаци да му го покажам тоа.

Еден четврток вечер, кога сите си заминаа дома, г-н Јованов и јас останавме да работиме до доцна. Клечев пред него, меѓу неговите бутови, пушејќи му го прилично агресивно. Врската му беше префрлена преку рамо, а кошулата целата раскопчана покажувајќи ги влакнестите гради и пивтиестиот стомак. Ми ја држеше главата долу и стенкаше со цигарата меѓу забите. Јас дишев забрзано со усните околу неговиот стап и станував се позапален додека курот ми удираше во грлото.

„Ох да…“, застенка тој и повлече длабоко од цигарата. Го извадив курот од устата и почнав да го дркам со двете раце.
„Обожувам кога Ви го цицам курот господине“, реков без здив, „тоа многу ме возбудува“.
„Навистина ли?“ праша тој набивајќи ми го повторно курот длабоко до грлото.
„Ммммммм…“, беше мојот одговор и сркнав повеќе од курот триејќи му ги јајцата.
„Што точно од тоа ти се допаѓа?“ прашуваше, клештејќи се. Јас се потргнав повторно и полека го дркав. „Едноставно, сакам да Ве задоволувам“. Тој се насмеа на ова.
„Навистина ли?“

Климнав со главата за потврда, надевајќи се дека ќе посака да ме ебе после ова што му го кажав. Бев премногу срамежлив за директно да го прашам. Место тоа, со повикувачки поглед гледав кон него работејќи на курот.

0002
„Ако навистина сакаш да ме задоволиш“, рече тој, „сврти се и покажи ми го газот. Спушти ги панталоните долу“. Возбудено се свртев, на сите четири пред него. Кога ги симнав панталоните, откривајќи го газот, Г-н Јованов го спушти столот надолу за да се намести во висина на мојот газ.
„По ѓаволите, тоа изгледа добро“, искоментира, „се обложувам дека би го сакал овој дебел кур во твојот газ а?“
„Даа“, застенкав, местејќи се кон него.
„Не толку брзо“, рече и посегна по лубрикант во неговото биро. Се подмачка убаво и истури лубрикант на мојот чмар кој во овој момент трепереше.
„Спремна?“ праша.
„Да господине.“

Почна да го лизга курот во мене. Моментот кога неговата главичка влезе во дупчето, застенкав силно и ги зарив ноктите во тепихот. Господин Јованов испушти една долга воздишка од задоволство кога остатокот од стапот влезе во мене.

„Ох тоа е толку тесно“, загрофта, „какво ти е чувството со мојот кур во газот?“
„Ох господине, тоа е прекрасно чувство“, дишев забрзано и се туркав колку што е можно повеќе кон неговиот кур, се додека не ги почувствував неговите срамни влакна на мојот газ. Неговиот кур совршено одговараше на мојот задник и ме исполнувапе со топли бранови од задоволство.
„Јавни го!“ нареди тој и јас почнав да се туркам назад на неговиот кур, викајќи со секој удар. Неговите влажни, тешки јајца ме плескаа по газот секојпат кога ќе го набиеше до крај. Звуците од плескањето ме запалија до крај. Ме држеше за половината.
„Ти се допаѓа тоа, а?“ ми зборуваше. Погледнав назад и видов дека цигарата уште му е меѓу заби, а пот му течеше од челото.
„Ми се допаѓа многу!“ воздивнав. „Ебете ме господине!“
„Станувај!“ викна, влечејќи ме за половината. Ме намести преку бирото, повторно ми го втера и почна да ме ебе силно и брзо.

Воздивнував и стенкав додека неговиот кур влегуваше и излегуваше од мене, а бирото почна да крцка. Неконтролирано почнав да се возбудувам од начинот на кој што ме ебеше, како ме третираше како курва. Се опијанив од задоволство. Можеби немаше импресивна големина , но знаеше како да ја употреби.

„Тоа е тоа“, викав, „ох да господине Јованов, ебете ме!“ посегнав со раката меѓу нозе и почнав да го дркам.
„Ох, да“, застенка и тој, „ти си мала гнасна курвичка.“
Јас погледнав преку рамо кон него и му реков, „Да господине, јас сум Вашата мала гнасна курвичка, ебете ме посилно! Посилно!“

Посегнав подлабоко и му ги фатив јајцата додека ме ебеше. Јас бев толку надрвен што ми се чинеше дека ќе експлодирам секоја минута. По некоја минута тој го извлече и ми нареди да легнам на грбот. Се свртев и ги раширив нозете, ја откопчав кошулата, се потев. Како што ме ебеше гледав како потта се разлева по неговото тело. Почнав пак да си го дркам чувствувајќи дека сум блиску до оргазам.
„Го обожувам тоа тесно газе“, промрмори.

„Ааах, свршувам!“ конечно забрефтав, тој ми го зари до крај и во тој момент истурив три млаза на моите гради, ги затворив очите за да ги вратам назад, имав чувство дека ќе испаднат, а неговиот кур стоеше сеуште во мојот газ. Кога повторно ги отворив, ми изгледаше толку привлечен, просто го обожував неговиот кур. Тој го извлече курот од мене и ѓаволесто рече: „Сега мене ми е ред. Остани каде што си и зафрли ја главата наназад.“

Ја зафрлив главата како што ми рече и тој дојде од другата страна на бирото. Ги спушти јајцата во мојата уста и почна да дрка. Неговите јајца беа цели испотени и влажни и потешки од било кога. Лижев и шмукав и ги триев додека тој го маваше. „О, по ѓаволите!“ извика затегнувајќи се. Брзо ја помести главичката од курот во мојата уста и ја исфрли спермата таму. Голтав колку што можев, но сеедно почна да тече од рабовите на устата и за малку ќе се задавев.
„Ах прекрасно“, рече господин Јованов и се закикоти од задоволство додека ја лижев спермата од неговата главичка се додека не го исчистив целосно до последната капка.
„Навистина прекрасно“, рече и ја истресе пепелта од цигарата во пепелникот. Кога станав, колената ми се тресеа, а курот почна да ми смекнува. Тој ме плесна по газот и ми рече дека тоа била најтесната дупка што досега ја ебел и би сакал уште многупати да ја ебе. Погледнав кон него со очи полни сјај од задоволство и му реков: „Може да го имате моето газе кога ќе посакате господине.“

Оттогаш јас и г-н Јованов работевме многу ноќи до доцна. Тоа беше прекрасна искуство, прекрасно јако ебење во фирма со господин Јованов. Понекогаш ќе се ебевме и ќе се забавувавме со часови. По некоја недела во фирмата дојде на пракса едно слатко момче по име Александар и тогаш работите станаа навистина интересни…

Прочитајте уште една интересна приказна: Ја бакна пичката и почна да ја лиже
И една исповед: Напалена авганистанка
Секси совет: Секој треба да се разведе по еднаш