Адреса

Ве чекаме во строгиот центар на Скопје, спроти фонтаната во градскиот парк.

Улица: Наум Наумовски Борче, бр. 87

  • +389 75 455953

Работно време:

Понеделник

11:00 - 20.00 часот.

Вторник:

11:00 - 20.00 часот.

Среда

11:00 - 20.00 часот.

Четврток:

11:00 - 20.00 часот.

Петок

11:00 - 20.00 часот.

Сабота

11:00 - 20.00 часот.

Недела

Затворено