Секси приказни

Првиот кур во анусот на Анастасија

Првиот кур во анусот на Анастасија

 

Анастасија никогаш немаше посетено секс клуб, но ова место секогаш се наоѓаше во нејзината листа на места кои мора да ги посети. Така една вечер Горан и предложи да посетат еден ваков клуб. Се чекаа пред клубот. Кога Анастасија излезе од таксито, вилицата на Горан буквално ќе испаднеше од неговата глава кога ја погледна. Беше облечена во прекрасен, краток, тесен црвен фустан со високи црвени потпетици, а незината коса ја имаше фатено во коњско опавче. Анастасија му се насмевна на Горан и му рече дека вечерва ќе имаат прекрасна забава.

Анастасија стоеше на шанкот и веќе го пиеше третиот коктел „sex on the beach“ кога го погледна Горан кој и се насмевна. Тогаш таа почувствува топол здив од назад на вратот и нечиј прст започна да и го масира нејзиниот чмар. Таа сакаше да се подмрдне и да види кој е истражувачот на нејзиниот газ, кога ги почувствува неговите усни на нејзиниот врат. Пред да успее да реагира почувствува огромен дебел кур како се трие од образите на нејзиниот газ. Потоа неговата рака почна да ја допира нејзината пичка.

0008

Таа се поттурна во неговото тело, а неговиот кур без никави церемонии се најде во нејзиниот газ. Започна да испушта звуци кои беа мешавина на болка и задоволство, додека нејзиниот невин газ беше преполнуван со огромниот кур. Тоа беше првиот кур во анусот на Анастасија. Со секоја воздишка и стенкање курот се подлабоко и подлабоко навлегуваше во неа, се додека не почна да ги чувствува неговите мадиња како ја плескаат нејзината пичка. Тој ги извлече нејзините цицки надвор од фустанот и започна да ги гмечи додека неговиот кур се посилно и побрзо пенетрираше во нејзиниот тесен газ.

Во моментот кога почувствува дека повеќе не може да го издржи ова ебење, курот излезе од нејзината дупка и целиот газ и го испрска со својата сперма. Таа воздивна и се насмевна, но кога се сврти да види кој беше типот што ја ебеше, зад неа немаше никој. Повторно се насмевна и посегна под својот фустан со раката. Си напика еден прст во чмарот, а спермата што се наоѓаше на газот ја користеше како лубрикант.

Пополека ги извлече прстите од газот и ги пикна во својата уста, а со другата рака си го намести фустанот. Во тој момент се врати Горан со еден прекрасен пар. Тие и се претставија како тој и таа. Горан и рече дека сакал да и донесе мал подарок затоа што немале среќа оваа вечер. Таа сакала да и ја лижат пичката и газот. Анастасија во тој момент му се насмевна на Горан и му кажа дека нема ни минута откако непознат човек добро ја изебал в газ. Анастасија клекна пред девојката и започна да и ја лиже пичката и беше сигурна дека ова ќе биде најдобрата вечер во нејзиниот живот.

Прочитајте уште една интересна приказна:  Црна напалена слива ми ја излижа пичката
И една исповед: Од нејзината пичка капеше сперма
Секси совет: Ерогени зони за секси предигра