Секси приказни

Си пикна вибратор во пичка

Си пикна вибратор во пичка

 

Тоа утро се разбудив со усни на мојот кур. Беше дигнат и тврд како никогаш до тогаш. Се истегнав и прашав: “Како помина шопингот Кери? Се шокирав кога го чув одговорот: “Шопингот беше супер, ама јас не сум Кери.“

Се подигнав во седечка положба, гледајќи право во очите на мојата паштерка Надин. “Полесно е да се пуши помал кур како твојот. Всушност, си помислив, ако Итан може да ја ебе мама, тогаш и јас можам да ти го испушам.“ Решив да не се расправам и ја оставив да продолжи со работата. Не помина многу време и таа ми го пикна прстот во сеуште разранетиот анус. “И, како ти се допадна ебењето со Итан? Знам дека на мама и се допадна, само за тоа зборуваше кога излеговме.“ Јас само простенкав бидејќи јајцата ми се стегнаа и почнав да и свршувам во устата.

Откако дојдов до здив, реков: “Тој е неверојатен. Како може човек со негова големина, да има таква екстра голема алатка?“ “Не знам, мене ми требаше цела недела да се опоравам од првиот пат со него. Заплакав од среќа кога му го видов.“

“Патем речено, каде е мајка ти?“

“Мама со Итан и брат му Чак се во кадата. Но, Итан рече дека е приватна забава.“

Станав и ги грабнав панталоните велејќи: “Ова е моја куќа. Ако сакам да им се придружам на забавата не можат да ми забранат.“

Му дозволував на Итан да ми ја ебе жената, дури му дозволив и мене да ме изебе, ама нема да дозволам да ми наредува што да правам во мојата куќа.

Влегувајќи во бањата налетав на Итан: “И реков на Надин да ти каже дека ова е приватна забава.“

“Ми кажа. Решив дека сакам да си поседам во мојата када.“

Чак, кој седеше на работ од кадата сосема гол, стана и ми пријде велејќи: “Треба да правиш како што ќе ти кажат.“ Ми се приближи, ги грабна врвките од бањарките и ме турна на столицата. Ми ги врза прво зглобовите на рацете зад грбот, а потоа и нозете на ногарките од столицата.

“А сега, што да правиме со него Итан? Ајде да му направиме шоу.“ И пријдоа на Кери, која досега седеше мирно во кадата. Почнаа да си ги дркаат куровиоте кои сега им беа сосема еректирани. Итан легна на грбот а Кери му пријде и Чак ја турна во клечечка положба, оформувајќи со Итан поза 69. Чак и ја пикна неговата гигантска глава во устата и таа веднаш почна да ја цица, нежно масирајќи му ги јајцата притоа. Со другата рака почна да го обработува Итан. Тој и возвраќаше лижејќи и ја мократа пичка.

0048

Звуците на лижење и цицање беа хипнотизирачки. Пред да забележам, курот ми беше тврд како камен. По неколку минути во таа положба, Чак го извлече курот од устата на Кери и и пријде од задната страна. Таа продолжи да му го пуши курот на Итан, додека Чак и навлезе во влажниот отвор. Нејзините пригушени цвилежи значеа дека и се допаѓа секоја минута. Итан ги лижеше наизменично пичката на Кери и курот и јајцата на брат му. Движењата на Чак се забрзаа, исто како и вресоците на Кери и тие двајцата свршија во ист момент. Чак и Кери легнаа на влажниот под од бањата и ме погледнаа. Тогаш Итан стана дркајќи си го курот и ја забележа мојата ерекција.

Ми пријде, ме одврза и ме турна на колена. Зеде туба лубрикант и си го намачка големиот стап. Клекна зад мене и грубо ме надена на него. Анусот ми беше се уште чувствителен од минатиот пат, но овој пат Итан не беше ни малку нежен и внимателен. Ме казнуваше затоа што не ја послушав неговата наредба. Среќа што употреби лубрикант инаку не знам како ќе пенетрираше. Ми навлегуваше во анусот со сета негова сила, неговите гигантски јајца ги плескаа моите како чекан, со секое движење. Со погледот го фатив Чак како станува и ми се приближува клатејќи си го курот горе-долу. Иако спуштен, му беше поголем од мојот во дигната положба. Клекна пред мене и јас без збор ја отворив устата и му го прифатив.

Се восхитував од чувството на кур што еректира во мојата уста. Чак ме фати за косата и го форсираше курот појако и подлабоко се додека не решија да ги сменат местата. Сега Чак ми го полнеше задниот отвор, а Итан устата. По околу десетина минути координирани движења, почувствував дека куровите им натекуваат и се близу до свршување. Одеднаш, топла сперма почна да се слева во моите два отвори. Чак ја извлече неговата, се уште голема играчка, од мене и спермата почна да ми тече по нозете и по дигнатиот кур. Тогаш ме одврзаа и јас само паднав на подот.

“Одеби оттука и не се враќај, сем ако не те викнеме,“ нареди Итан. Жена ми само се насмевна и рече: “Чао.“

Едвај се довлечкав до спалната. Надин се уште беше таму, но сега имаше во раката една од огромните играчки од мајка и и си ја пикаше во пичката. Си пикна вибратор во пичка. Ме погледна и рече: “Ти реков да не одиш таму.“ Потоа ми помогна да се избањам и тогаш се вративме на креветот. Надин праша: “А ти, сврши ли?“

“Не.“

“О.К. Ајде да се погрижиме за тоа.“

Легнав на грбот и таа се качи врз мене. Беше многу мазна и стегната. Посегна меѓу нозете, ме фати за курот, кој веќе беше сосема дигнат, се плесна неколкупати со него по клиторисот и тогаш во еден брз потег, го наседна со избриченото пиче. Чувството беше неверојатно, како свила. Ме јаваше како професионалец. Ми требаа само пет минути за да свршам. Таа се наведна, ме бакна и се преврте на грбот.

“Сега, ајде да ме излижеш. Итан ќе биде бесен ако дознае дека си ме ебел, затоа подобро да ме исчистиш.“ Се наведнав и почнав со работа. Не сакав да го разлутам Итан повторно. Треба да му се тргнам од патот неколку дена, додека да ми заздрави газот. Мојата сперма не беше така слатка како на Итан или Чак, но сепак не беше толку лоша. Кога завршив Надин стана и одејќи си ми рече: “Само да знаеш, Чак се вселува кај нас, мама го покани. Ќе се видиме подоцна.“

Прочитајте уште една интересна приказна: Тој беше вистинска машина за ебење
И една исповед: Анус полн со сперма има ли нешто поубаво од тоа? 
Секси совет: Тајната на привлекувањето – Прв дел