Знае добро да пуши кур

Се вратив во куќата и отидово во спалната да се пресоблечам. Кери беше во џакузито и ме канеше да влезам со неа. “Ајде, дојди. Денес сум напалена.“ Но, јас бев премногу уморен и и реков дека набрзина ќе се истуширам и дека не сум расположен за ништо. Додека се пресоблеков, Кери, Надин и Итан веќе наголемо славеа. Музиката беше прегласна, а Кери и Надин му танцуваа на Итан. Веќе сфатив дека нема ништо од тивката вечер

Мојот кур стана тврд како камен

Се свртев и го видов Итан гол на вратата, а телото му беше се уште влажно од капењето. Во раката го држеше масивниот еректиран кур и полека ја движеше кожичката нагоре надолу со два прста. Срцето му застана за момент кога го видов. Итан застана пред мене и ме плесна неколкупати со курот по лицето, а јас ја отворив устата најшироко што можев и го примив курот во неа

Си пикна вибратор во пичка

Тоа утро се разбудив со усни на мојот кур. Беше дигнат и тврд како никогаш до тогаш. Се истегнав и прашав: “Како помина шопингот Кери? Се шокирав кога го чув одговорот: “Шопингот беше супер, ама јас не сум Кери.“ Се подигнав во седечка положба, гледајќи право во очите на мојата паштерка Надин. “Полесно е да се пуши помал кур како твојот. Всушност, си помислив, ако Итан може да ја ебе мама, тогаш и јас можам да ти го испушам

Добра кучка за ебење

“Ти се допаѓа ли да ја лижеш сестра ми? Има вонредна пичка нели? Може ли да ја позајмам неговата уста, Надин?“ Како што го велеше ова, се соблече и ми го пикна курот во устата. Беше мек отпрвин, но како што го цицав, прерасна во челичен стап. И така, јас лежев на креветот, со курот во устата на мојата паштерка, а челикот на нејзиниот брат во мојата уста

Се наденуваше на курот на Чак

Јас гледав со широко отворени очи, а курот ми беше цврст како камен. Ги откопчав панталоните и почнав да си го дркам. Дотогаш браќата седеа, но во тој момент станаа и почнаа да се соблекуваат. Кери сега го соблекуваше Џејк и откако му ги извади боксерските гаќи, стоеше така дваесетина секунди и се восхитуваше на глетката на неговиот прекрасен кур. Потоа почна да го допира и да го лиже

Mи го пикна целиот кур во газот

За неколку минути, заборавив зошто воопшто му бев лут на Чак. Мислам дека заборавив и како се викам во тој момент. Ќе лажам ако речам дека не ми се допадна секој момент од оваа инвазија врз мојот ранлив чмар. Неговото беспрекорно тело, неговото прекрасно лице, цврстиот задник, го направија овој човек најпосакуваното нешто во мојот живот

Си ја ебе пичката со вибратор

Откако престана да вежба, му се приближив и му ги слеков шорцевите. Го сакам начинот на кој Кени ме прави да се чувствувам ситна и ранлива во неговите раце. Колку и да го сакам Рик, на ниту еден начин тој не може да се спореди со Кени како љубовник. Можеби големината на курот на некои жени не им значи ништо, но мене секако ми значи многу. Да бидам искрена, малото куре на Рик веќе не може ниту да ме возбуди, но тоа не би му го кажала никогаш