Си пикна вибратор во пичка

Тоа утро се разбудив со усни на мојот кур. Беше дигнат и тврд како никогаш до тогаш. Се истегнав и прашав: “Како помина шопингот Кери? Се шокирав кога го чув одговорот: “Шопингот беше супер, ама јас не сум Кери.“ Се подигнав во седечка положба, гледајќи право во очите на мојата паштерка Надин. “Полесно е да се пуши помал кур како твојот. Всушност, си помислив, ако Итан може да ја ебе мама, тогаш и јас можам да ти го испушам