Секси приказни

Сеќавањето на ебењето со мама ми го дигна курот

Сеќавањето на ебењето со мама ми го дигна курот

 

Мојата сестра и јас успеавме во намерата да ја изебеме мама. Кога се видовме насамо таа вечер, се прегрнавме и си честитавме еден на друг.

Сеќавањето на ебењето со мама ми го дигна курот повторно. Џил забележа и ме праша: “Нема да почнеш да го сакаш нејзиното пиче повеќе од моето, нели?“ Додека го велеше ова, го подигна здолништето, седна на столицата и ги повлече гаќичките настрана. Нејзината пичка ми стана една од омилените. “Лижи ми ја.“Јас се наведнав и со јазикот ги раширив надворешните усни, чувствувајќи го вкусот на нејзините сокови. Пичката почна да и се отвара и да ме поканува. Го пикнав јазикот внатре, најдлабоко што можев, цицајќи ги внатрешните срамни усни и привлекувајќи ги кон мене. Таа воздивнуваше и кружно ги движеше колковите. Чувствував како пичката и се стега околу мојот јазик. Моето лице беше облеано со соковите на сестра ми, а таа се повеќе ме притискаше кон неа. Со прстите си го триеше клиторисот, се побрзо и побрзо. Ме преплави бран на топлина кога наеднаш почна да свршува. Диво го триеше клиторисот и врескаше во екстаза, а телото и го тресеа напади на оргазам. За еден краток момент, нејзините прсти беа во мојата коса.

Се оттргнав од неа и седнав. Таа го погледна мојот кур и рече: “Дркај го за мене.“ Јас почнав да го правам тоа, цело време гледајќи ја во очите. Наскоро курот повторно ми беше сосема еректиран. На лицето и се гледаше задоволство. “Доста! Застани!“ ми викна наредувачки, а јас ја послушав надевајќи се дека ќе ми се исплати подоцна.

“Сакам наредниот пат мама да те моли да ја изебеш. Сакам да биде обземена од страста. Сакам да ме начека како се ебам со тројца или четворица момци. Тогаш навистина ќе ја напушти разумот.“ Едвај чекав да го видам тоа.

Следниот пат кога тие двете беа сами, Џил почна да и се жали на мама, како некое момче ја искористило само за секс. Таа и велеше дека се гади од самата себеси и дека се чувствува безвредно. Мама почна да ја гали и да ја теши. Јас, се разбира, ги гледав од темното фоаје. Џил и ја внесе пичката во лицето на мама, а таа подзастана неколку секунди кога и ја виде пичката целата облеана со сперма. По неколку секунди почна лакомо да ја лиже. Јас толку се возбудив кога го видов лицето на мама измачкано со сперма. Се возбудив многу и почнав да си го дркам.

Оттогаш Џил често правеше вакви работи. Доаѓаше дома во уште полоша состојба. Мама не се двоумеше и секојпат и пружаше морална поддршка на Џил. А наредното утро Џил велеше: “Мамо, се чувствувам многу подобро утрово.“

По неколку вакви експерименти, Џил се договори со тројца момци да дојдат кај нас кога мама нема да е дома. Јас требаше да гледам и да им сигнализирам кога ќе се врати. Така и направивме. Многу ме интересираше што ли смислила овој пат. Таа веќе не ми беше партнер во злосторство, беше очигледно дека е одговорна за проектот. Кога дојдоа момците, Џил ме запозна со нив, а веднаш потоа набрзина си ја соблече облеката. Тројцата ја следеа и наскоро и тие беа сосема голи. Таа почна да мастурбира за да ги возбуди. Брус и Џош се возбудија веднаш, а Рок беше малку поспор. Се зачудив и се восхитив од големината и дебелината на курот на Рок.

Џил легна на грбот на софата и почна да се ебе со своите прсти. Го зеде курот на Брус во устата, а Рок, како што беше договорено, и ги дигна нозете на неговите рамења. И го пикна курот наеднаш длабоко во пичката и веднаш почна полека да ја ебе. Јас ја видов мама како доаѓа и им сигнализирав. Џил го дркаше курот на Џош, додека му го пушеше на Брус.

Во тој момент влезе мама и се замрзна од шокот. Џил веднаш го оттурна Брус и го испушти курот на Џош и почна да плаче. Мама се стрча кон момците, а тие веднаш почнаа да си ја собираат облеката и избегаа полуоблечени. “Мамо, не знам зошто го правам ова. Сакам да умрам!“

0043

“Глупости мила. Ти не си толку лоша, само си го изгубила вистинскиот пат.“

“Мамо, знам дека ти се ебеше со Гарт за мене. Затоа морам да патам. За да ти надоместам за тоа што го направи за мене.“ Кога го чу ова, мама почна да се чувствува виновна.

“Кога ќе се сетам на тебе како те ебеше Гарт, знам дека морам да платам. Знам дека јас те натерав на тоа и дека ти се понижи за да ме спасиш мене.“ Мама изгледаше безнадежно и дури почна да и се извинува на Џил.

Оттогаш мама почна да изгледа како зомби. Не спиеше редовно, беше скршена. Неколкупати ја слушнавме како плаче. Џил реши дека сега е моментот за третата и последна фаза. Ја наместивме сцената следната вечер. Сестра ми се соблече и рече подсмешливо: “Можеш ли да си го дигнеш.“ Јас со лакома страст ја погледнав во пичката која ја лижев толку често, а никогаш не сум ја ебел. Курот ми беше тврд како камен.

Поласкан, ги соблеков панталоните и и пријдов. Таа ми го зеде курот во раката, а ги пикна прстите од другата рака длабоко во пичката и потоа ми ги пикна во устата. Курот ќе ми експлодираше за малку. Потоа, Џил легна на грбот на софата и ги рашири нозете. Со прстите ги подрашири срамните усни гледајќи го мојот кур притоа. Јас клекнав меѓу нејзините нозе и го принесов курот кон нејзината пичка. Долго копнеев за овој момент. Овој пат таа глумеше, но знаев дека ужива во тоа. “Дај ми го,“ рече и јас знаев дека не е само глума во прашање.

Таа беше тесна и лизгава и веднаш кога и го пикнав курот внатре, почна да се наденува на него. По неколку минути, пичката и беше врела како вулкан. Сцената што ја чекав толку долго ме возбуди неверојатно. Времето ни беше совршено испланирано, затоа што веднаш ја слушнавме вратата како се отвара.

Мама влезе и устата и се отвори во неверување. Веднаш скокна и ме повлече од Џил. Јас не се спротивставив.

“Ти се допаѓа тоа, нели курво? Мама не може да те спаси од самата себеси.“

Џил веднаш почна да плаче. “Го заслужувам тоа мамо. Те видов тебе како се ебеш со него и сега морам да платам за тоа.“

 

Мама веднаш се сети на се. На нејзиното лице се читаше вина и понижување. Не знаеше како да ја спаси Џил. Тогаш се сврте кон мене и јас и реков: “Мамо, таа самата ми се понуди. Пичка си е пичка. Јас само сакав едно добро ебење.“

“А како би сакал да ја добиеш мојата пичка Гарт?“

“Но, минатиот пат морав да те уценувам мамо.“

“Така испадна. Се случи на необичен начин, но ти не ме чу да се жалам, нели?“ Со тоа, таа и покажуваше на Џил дека тоа го направила по своја волја, а не за да ја спаси неа. Таа полека почна да се движи кон мене. “Ми требаш Гарт,“ шепотеше откопчувајќи си ја блузата. Си го замислував лицето на Џил како свети од триумфот врз мама.

“Ти го посакуваш овој гад?“ глумеше Џил.

“Џил, ти тргни се настрана. Ова не го правам за да те спасам тебе. Го сакам неговиот кур.“ Стоејќи на неколку сантиметри од мене, таа ги откопча панталоните и ги соблече, а потоа и градникот. Посегна по мојот кур, а тој ми беше поцврст дури и откога ја ебев минатиот пат. Таа навистина ме посакува, си помислив, или ова е глумата на нејзиниот живот. И ги соблеков гаќичките и го притиснав мојот кур кон нејзиното врело тело. Потоа, мама легна на софата на којашто ја ебев Џил неколку минути пред тоа.

Мене не ми требаше друга покана. И пикнав два прста во нејзината врела и влажна пичка додека ја гледав одблизу. Очите и се превртеа додека се наденуваше што подлабоко на моите прсти. Џил седеше на фотелјата и мастурбираше полека. Мама ме повлече за курот и со неговата глава си го допре клиторисот. Курот ми пулсираше кога се приближуваше кон нејзината пичка. Таа самата го пикна во неа и веднаш ми го преплави со нејзините сокови. Почувствував како мускулите се стегаат околу мене.

И ги подигнав нозете на рамењата сакајќи подобро да видам како ја наденувам. Таа ги придвижи колковите кон мене. Курот ми влегуваше мазно во неа, навлажнет со нејзините обилни сокови. Таа ми го виде изразот на лицето и задоволно забревта. “Ајде, еби ме. Ти се допаѓа мојата жешка пичка, нели?“ Како одговор, го пикнав секој сантиметар во неа.

Мама посегна со раката, пикна два прста во пичката, а потоа ми ги принесе кон усните. Курот ми се зацврсна уште повеќе, ако тоа беше возможно. Пичката сега и беше уште потесна од што се сеќавав. Со раката почнав да и го тријам клиторисот, а таа стенкаше. И помогнав да се преврти на колената и и го подигнав газот нагоре, кон себе. Ја ебев одзади, со лицето пикнато во софата, а одоздола и го триев клиторисот. Телото и се стегна и и се вкочани, а потоа се опушти.

На другиот крај од собата, Џил мастурбираше силно и тивко. И климнав со главата да се приближи. Го навлажнив показалецот и и го пикнав врвот во чмарот. Прстот ми пропадна длабоко во нејзиниот газ. Мама силно се наденуваше на курот и на прстот. Џил посегна и ги фати градите на мама, а таа не ни забележа дека тоа се други раце. “Гарт, ќе свршам!“ Јас го извадив прстот од нејзиниот чмар и повторно и го фатив клиторисот стискајќи го со прстите. Тогаш Џил ги навлажни двата прста со нејзините сокови и и ги пикна во анусот на мама. Со левата рака го ебеше чмарот на мама, а со десната својата пичка. Почувствував како телото на мама се грчи во екстаза и таа почна да свршува. Џил беше близу до оргазам, но почувствував дека ме чека прво мене да свршам. Со гласен извик експлодирав длабоко во внатрешноста на пичката на мама. Бран на светлина ме обзеде, а со крајот на окото ја видов Џил како свршува. Речиси се онесвестив и се придржав за софата, за да не паднам.
Кога се прибра, Џил полека исчезна во својата соба. Утредента, кога и ја лижев пичката на Џил, сеуште можев да го почувствувам мирисот на мама врз софата како потсетник за нашата победа.

Прочитајте уште една интересна приказна: Mи го пикна целиот кур во газот
И една исповед: Од нејзината пичка капеше сперма
Секси совет: Како да мастурбирате дома