Сеќавањето на ебењето со мама ми го дигна курот

Мене не ми требаше друга покана. И пикнав два прста во нејзината врела и влажна пичка додека ја гледав одблизу. Очите и се превртеа додека се наденуваше што подлабоко на моите прсти. Џил седеше на фотелјата и мастурбираше полека. Мама ме повлече за курот и со неговата глава си го допре клиторисот. Курот ми пулсираше кога се приближуваше кон нејзината пичка

Мојот кур стана тврд како камен

Се свртев и го видов Итан гол на вратата, а телото му беше се уште влажно од капењето. Во раката го држеше масивниот еректиран кур и полека ја движеше кожичката нагоре надолу со два прста. Срцето му застана за момент кога го видов. Итан застана пред мене и ме плесна неколкупати со курот по лицето, а јас ја отворив устата најшироко што можев и го примив курот во неа

Тој беше вистинска машина за ебење

Додека едниот и ја лижеше пичката на Кристи, другиот и го пикаше курот во устата, а потоа се сменија. Ник сега ме ебеше толку силно, што јас свршив. Конечно, тој почна да свршува, исфрлајќи ја неговата сперма длабоко во мојот чмар. Во истиот момент, Карлос го пикна неговиот кур во мојата уста, онолку колку што може и ми го наполни грлото со неговата густа сперма. Потоа го извлече и рече: “Се надевам дека Ник те подрастегна малку, јас се уште не сум готов”