Ја бакна пичката и почна да ја лиже

Јас пријдов зад мама и продолжив да и ги галам градите. Курот ми беше дигнат и цврст. Мама почна да вика и да свршува, а од пичката обилно и истекуваа сокови врз раката на Џил. По неколку минути, телото и се смири, а на лицето имаше насмевка. Јас тивко се искрадов и ги оставив сами

Сеќавањето на ебењето со мама ми го дигна курот

Мене не ми требаше друга покана. И пикнав два прста во нејзината врела и влажна пичка додека ја гледав одблизу. Очите и се превртеа додека се наденуваше што подлабоко на моите прсти. Џил седеше на фотелјата и мастурбираше полека. Мама ме повлече за курот и со неговата глава си го допре клиторисот. Курот ми пулсираше кога се приближуваше кон нејзината пичка