Секси приказни

Да и го пикнам курот во пичката

Да и го пикнам курот во пичката

 

Со години ја гледав како се враќа од работа и оди право кон нејзиниот плакар за да се пресоблече.

Додека се пресоблекуваше, разговараше со мене и моите сестри за нашите секојдневни обврски. За тоа време, полека си ја соблекуваше облеката, се до гаќичките.

Секојдневно го соблекуваше градникот и јас го имав задоволството да ги гледам градите на мајка ми. Имаше навистина убав пар гради, со големи цврсти брадавици и мала темна ареола околу нив. Толку често ги гледав нејзините гаќички, што еден ден морав да ги облечам. Оттогаш па наваму, навлечен сум на женски гаќички и ги носам до ден денес. Се разбира, ги носам гаќичките на мајка ми, на сестра ми, на пријателките на сестра ми и на сите жени кои ме привлекуваат.

Цели осумнаесет години ги гледав цицките на мајка ми и почнав да си замислувам како би било да ги цицам. Еден ден, за време на ритуалот на соблекување на мајка ми, курот почна да ми се дига. Кога ја видов во високи потпетици и градник, бев готов да експлодирам. Таа продолжи да ми зборува за вообичаени работи додека се соблекуваше, а неколкупати се сврти и го изложи на мојот поглед нејзиниот задник облечен во чипкани гаќички. На крајот, го соблече градникот, а тоа беше моментот што го чекав. Гаќите ми се навлажнија од течноста што истекуваше од мојот кур пред да свршам.

Ја гледав како се наведнува, ги соблекува чорапите и исчезнува во бањата. Кога излезе, беше облечена во маичка за спиење, која никогаш не ја закопчуваше сосема. Градите и висеа сосема слободно кога се наведнуваше. Оваа вечер нема да биде ништо поразлична од претходните, си помислив.

Кога заспа на креветот, си реков дека мора да ја имам вечерва. Доползев до неа, меѓу нејзините подраширени нозе, внимателно за да не ја допрам и да ја разбудам. Клекнав, си ги раскопчав панталоните и го извадив курот од нејзините гаќички. И ја подигнав маичката и и ги видов еректираните брадавици. Вечерва ќе дознаам колку се тврди, а таа ќе дознае колку ми е мене тврд. Планот ми беше изненадно да и го пикнам курот во пичката и да ја пикнам нејзината цицка во мојата уста.

И ги повлеков гаќичките настрана и нацелив кон нејзината пичка. Пичката и беше сува и јас не можев да навлезам во неа. Во овој момент си помислив дека и онака сум во голема неволја ако се разбуди, па зошто да не уживам и онака барем малку. Кога сфатив дека не можам да го пикнам без да се разбуди, клекнав и почнав да ја лижам. Таа почна да се придвижува, но се уште не се разбуди. Јас продолжив со лижењето, со цел да ја навлажнам доволно, за да можам да го пикнам курот внатре. Соковите и потекоа одвнатре и сега бев сигурен дека е доволно навлажнета. Повторно се обидов и овој пат курот мазно влезе во, сега веќе сосема мократа пичка на мајка ми.

0005

Со јазикот и усните и ја лижев цицката, а раката ја подметнав под нејзиниот задник и почнав појако да ја ебам. Од страв, не го подигнав погледот за да видам дали е будна, само уживав во моментот. Не почувствував никаков протест од нејзина страна и продолжив да ја ебам и касам по цицките. Наеднаш, таа почна да трепери. Ги стави нејзините нозе околу мојата половина, а со рацете ме прегрна околу рамењата. Трепереше неколку минути, а потоа почувствував бакнеж. Го дигнав погледот и се сретнав со погледот на мајка ми. Со рацете ме галеше по грбот и почна да се движи во мојот ритам со колковите. Ја чув како стенка.

Почнавме да се бакнуваме диво. Јазиците ни се преплетоа, ме повлече за косата, ме погледна во очите и ми рече “благодарам“. Потоа, ме преврте од неа, и седна врз мене. Со секое движење ми го наседнуваше курот до крај. Се наведна и ми ја пикна едната цицка во устата додека си ја галеше другата брадавица. Ме притисна со нејзиното тело, за цело време ебејќи ме. Се наведна со усните на моето уво и ми шепна да ја фатам за задникот додека ме ебе. Направив како што рече, а таа повторно ми шепна дека сака да и ја наполнам пичката со сперма. Ме ебеше се појако и појако, се додека не експлодирав во неа. Првиот млаз од сперма го исфрлив директно во неа, но мајка ми веднаш стана и се наведна да го прими вториот млаз во устата. Полека ми го цицаше курот се додека не ја испи и последната капка сперма од него.

Во тој момент, мојата сестра влета во собата, а по неа и другата сестра. Мајка ми ги погледна, но не ја тргна устата од мојот кур. Сите три се насмевнаа и ми помогнаа да ги соблечам фармерките кои се уште беа на мене. Вечерта ја поминавме во галење и редење на сите три во галење на мојот кур преку гаќичките на мајка ми. Кога го чувме автомобилот на татко ми како се паркира пред куќата, мајка ми веднаш стана, ми го лижна курот преку нејзините гаќички, ме бакна страсно и ни посака добра ноќ на тројцата.

Утредента се разбудив со усни на мојот кур. Ги отворив очите и ја видов мајка ми како ми го цица курот. Не престана се додека не и ја наполнив устата со сперма. Тогаш продолжи да ми го цица, додека тој не и омекна во устата. Потоа го испушти курот, ми даде нов пар гаќички и ми рече да ги облечам откако ќе се истуширам. Откако излезе од собата, јас ја отворив фиоката со мојата машка долна облека и ја фрлив во ѓубрето. Курот ми се дигна кога ги погледнав гаќичките што ми ги остави мајка ми, а потоа почнав да си го дркам и си помислив дека денес ќе биде прекрасен ден.

Прочитајте уште една интересна приказна: Си ја ебе пичката со вибратор
И една исповед: Подготвена пичка за кур
Секси совет: Како да доживеете експлозивен оргазам