Да и го пикнам курот во пичката

Со години ја гледав како се враќа од работа и оди право кон нејзиниот плакар за да се пресоблече. Додека се пресоблекуваше, разговараше со мене и моите сестри за нашите секојдневни обврски. За тоа време, полека си ја соблекуваше облеката, се до гаќичките. Секојдневно го соблекуваше градникот и јас го имав задоволството да ги гледам градите на мајка ми. Имаше навистина убав пар гради, со големи цврсти брадавици и мала темна ареола околу нив