Секси приказни

И го пикна целиот кур во анусот

И го пикна целиот кур во анусот

 

Неодамна, имав некој проблем со компјутерот дома и Тони, мојот колега од работа се понуди да дојде и да види дали може да помогне.

Тони е пријатен човек, секогаш спремен да помогне ако може. Тој исто така е голем црнец, а јас не знаев дека наскоро ќе дознаам колку голем е навистина. Да почнам од почеток, имам паштерка која понекогаш навистина знае да биде проблематична. Секогаш мене и на жена ми, ни се жали за нешто. Тоа беше до пред неколку месеци. Таа имаше некој проблем (што јас го создадов, иако таа не знае за тоа) и јас и помогнав да го реши. Приказната се заврши со “услуга за услуга“ и таа и ден денес плаќа за тоа.

И така, јас и Тони откако го решивме проблемот со компјутерот, седевме во дневната соба, пиевме пиво и гледавме порно филм. Тогаш наиде Хедер (мојата паштерка). Мојата жена не доаѓа од работа до шест часот, а понекогаш мора да остане и подоцна. Овој пат, ја немаше цели три дена. Кога Хедер влезе во собата и го виде Тони, сакаше да промрмори некакво извинување и да си замине, но јас не и дозволив. Таа седна и малку се засрами од порното, но ние не обрнавме внимание на тоа и продолживме да ги коментираме позите. Хедер гледаше во филмот, но се обидуваше да го прикрие тоа.

4

Во тој момент, јас отидов во другата соба, ја земав камерата и кога се вратив и реков на Хедер да стане и да ни ги покаже цицките. Отпрвин таа одбиваше, се додека не и реков дека се уште ми е должна. Таа ја дигна маицата и ни го покажа градникот, а јас само ја затресов главата. Знаеше дека не сум задоволен со тоа и дека не сакав само да го видам градникот. Таа негодуваше неколку минути, а потоа го извади. Цицките и стоеја право, исто како и со градникот. Му реков на Тони дека може да ги допре ако сака. Тој не се двоумеше ниту секунда. Скокна и веднаш ја фати за градите, а неговите огромни раце целосно ги прекрија.

Потоа и реков на Хедер да клекне на колената и да ползи до мене. Погледот што ми го упати беше бесценет. Кога доползе до мене и реков да ми го извади курот и да почне да го цица. Таа одговори, “Не пред него.“ Јас и реков дека се што ми прави мене ќе треба да му го прави и на Тони, па зошто и не би гледал. Хедер уште еднаш ме погледна застрашувачки, но потоа почна да ми ги откопчува панталоните, а потоа почна да ми го пуши. Тони ја гледаше Хедер цело време, а јас бев нетрпелив бидејќи таа не ми го голташе целиот. И ја фатив главата со двете раце и ја притиснав кон мене. Ја држев така околу триесетина секунди, а таа почна да се дави и јас ја пуштив. Таа се тргна, ме погледна, зема воздух и повторно почна да ми го пуши. Овој пат, не и требаше помош да го голтне целиот.

По неколку минути и реков дека на Тони му е здодевно и дали мисли дека може да го заинтересира за нешто. Таа уште еднаш бесно ме погледна, но отиде кон Тони. Јас и викнав: “Врати се ваму и ползи, како што треба!“ Хедер направи така и отползе до Тони. Му ги извади панталоните и кога виде колку му е голем курот, се сврте и ме погледна. “Па, што чекаш?“ и викнав јас и се насмевнав и и реков: “Мислам дека тоа не е кур, тоа е проектил!“ Двајцата се насмеавме, но на Хедер не и се виде смешна ситуацијата. И наредив да се фати за работа. Откако му ја зема во устата огромната глава на Тони, тој забревта и почна да клима со главата, сакајќи да покаже колку е задоволен.

И наредив да му го голтне целиот, но Хедер рече: “Премногу е голем, не можам повеќе да голтнам.“ Тони ја фати за главата и и рече: “Земи воздух,“ а потоа ја притисна кон себе. Хедер проголта голем дел од неговиот кур пред да се задави, а потоа зема воздух уште еднаш и проголта уште поголем дел. Неколку пати го цицаше тој дел, а потоа Тони повторно ја притисна кон себе. Хедер се давеше со секое движење, но изгледаше како полека да се навикнува на курот во грлото. Тони и рече дека нема да ја притиска повеќе, ако продолжи да му го голта до таа должина. Следниот пат, Хедер ја промаши должината и Тони ја предупреди за тоа. Потоа повторно згреши и Тони ја фати за главата и и рече да земе воздух многу длабоко. И ја наведна главата наназад и почна да ја ебе во устата пикајќи и го курот повеќе од половина. Кога се навикна на тоа, Тони ме погледна и ми намигна. Со следниот напад и ја притисна главата и не и ја пушти. Место тоа, продолжи да притиска и да притиска. По дваесетина секунди нејзиниот нос го допираше неговото тело и тој ја притискаше се додека Хедер не почна да цвили. Можев да му го наѕирам неговиот кур во грлото на Хедер. Кога зема воздух, таа се насмевна и повторно му го зема во устата. Не можев да си поверувам, нејзе и се допадна тоа! Не можеше да се насити.

И реков да престане, да стане и да се соблече. Таа не се спротивстави и наскоро беше гола. И ги раширив нозете и газините и ја наведнав. Таа ме праша дали може да му го пуши на Тони уште малку. Јас и дозволив, но и реков дека кога ќе ја повикам треба да се сврти и да и свршам во устата. Застанав зад неа и почнав да ја ебам во пичката најсилно што можам. Се обидов да ги ускладам движењата со Тони, а тој ме сфати и се сложи со мене. Наскоро бев спремен да свршам. И наредив да се сврти и да ми го проголта курот. Голема работа! Како и да е, и ја наполнив устата со мојата сперма и таа ја проголта.

Тони праша дали може да ја ебе, а таа рече: “Никако! Премногу е голем!“ Јас ја погледнав и и реков: “Тоа не е твоја одлука.“ Веднаш потоа, таа почна да се жали дека тој и да и навлезе, ќе ја рашири толку многу што ќе се забележува и нејзиниот сопруг ќе знае. “Подобро смисли нешто, зошто и онака следните неколку дена нема да можеш да се ебеш со твојот маж. Премногу ќе бидеш разранета.“ Тони легна на грбот и реши таа да биде врз него.

Кога Хедер му наседна на курот, јас и го пикнав мојот во устата. Хедер имаше многу голема волја, но тоа беше премногу за неа. Не можеше да му го наседне целиот кур иако се обидуваше. Јас и ги притиснав рамењата и го почувствував нејзиниот отпор. Ја држев така неколку секунди, додека и го пикав курот во устата. По неколку движења, таа престана да се бори и го наседна целиот кур на Тони.

Го прашав Тони каде сака да и сврши, а тој рече дека навистина би сакал да и сврши во устата и таа да ја голтне спермата. Јас ги оставив за момент и отидов да ја наместам камерата. И реков на Хедер да не ја голта целата сперма одеднаш, туку да се сврти кон камерата. Се беше совршено. Кога Тони почна да свршува, исфрлаше голема количина на сперма. Мислев дека никогаш нема да престане. Устата на Хедер се преполни и почна да истекува. Кога конечно заврши, Хедер се сврте и го исплази јазикот полн со сперма. Беше прекрасно!

Откако се одморивме малку и се напивме по едно пиво, јас и реков на Хедер да ми седне во скутот и да го наседне мојот кур со чмарот. И реков дека треба добро да ме изебе бидејќи треба да се рашири за курот на Тони. Тони ми рече да и свршам во газот, зошто треба да и биде добро навлажнет. Хедер навистина се потруди да се рашири и јас наскоро и свршив длабоко во чмарот. Потоа, таа ме праша дали може да проба со нешто малку потесно од курот на Тони, пред тој да и го пикне. Најдовме шише од сок и туба со вазелин. Таа добро го намачка врвот од шишето и почна да си го пика во газот. Се обработуваше некое време и потоа одлучи дека е спремна за курот на Тони.

Се наведна и му рече на Тони да не губи време и откако ќе го извади шишето веднаш да и го пикне целиот кур во чмарот. Хедер го извади шишето и Тони наеднаш, со еден удар и го пикна целиот кур во газот, а таа речиси се онесвести. Тој почна да ја пумпа сосема полека, додека јас ја прскав со вода по лицето. Потоа, ги зачести движењата и наскоро ја пумпаше со сета сила. Хедер изгледаше очајно, надената на неговиот огромен кур. И го пикна целиот кур во анусот.

По десетина минути Хедер почна да ги ускладува своите движења со неговите. Го молеше да и го ебе газот појако и да и го наполни со неговата црна сперма. Тони, бидејќи беше фин, наскоро и ја исполни желбата. Откако го направи тоа, Хедер се онесвести. Кога го извади курот, Тони и го пикна шишето во чмарот и ја остави така да лежи на подот.

Ние двајцата седнавме и гледавме кон Хедер, додека шишето полека не почна да се полни со спермата на Тони. Имаше и траги од крв во неа. Конечно, Хедер се освести, а јас го извадив шишето и почнав полека да ја ебам со него. Откако таа почна да се движи во ритам со шишето, јас го извадив, ја натерав да седне, и го подадов и и реков да го испие. Таа негодуваше малку, но потоа ја наведна главата, ја истури содржината од шишето во устата и пред да ја голтне спермата, го исплази јазикот во правец на камерата.

Прочитајте уште една интересна приказна: Си пикна вибратор во пичка
И една исповед: Сакам да пушам кур и да лижам пичка
Секси совет: Бидете курва за вашиот сопруг, вашиот маж