И го пикна целиот кур во анусот

Неодамна, имав некој проблем со компјутерот дома и Тони, мојот колега од работа се понуди да дојде и да види дали може да помогне. Тони е пријатен човек, секогаш спремен да помогне ако може. Тој исто така е голем црнец, а јас не знаев дека наскоро ќе дознаам колку голем е навистина. Да почнам од почеток, имам паштерка која понекогаш навистина знае да биде проблематична. Секогаш мене и на жена ми, ни се жали за нешто. Тоа беше до пред неколку месеци

Уживам во ебењето со мојот сосед

По долгата, но многу убава зима, пролетта конечно пристигна. Се наоколу почна да се зазеленува и јас и мојот сосед го поминувавме попладнето кај мене, ебејќи се еден со друг.
Градинарот ни рече дека следниот пат ќе донесе изненадување, не наговестувајќи што е тоа, но ни рече дека ќе уживаме и двајцата