И го пикна целиот кур во анусот

Неодамна, имав некој проблем со компјутерот дома и Тони, мојот колега од работа се понуди да дојде и да види дали може да помогне. Тони е пријатен човек, секогаш спремен да помогне ако може. Тој исто така е голем црнец, а јас не знаев дека наскоро ќе дознаам колку голем е навистина. Да почнам од почеток, имам паштерка која понекогаш навистина знае да биде проблематична. Секогаш мене и на жена ми, ни се жали за нешто. Тоа беше до пред неколку месеци