Секси приказни

Сврши ми во пичката

Сврши ми во пичката

 

На прв поглед Кристал не беше поразлична од било која девојка од соседството. Но што повеќе ја гледате, се повеќе ќе ве привлече. Беше малку пониска отколку што треба, но нејзиното тело надокнадуваше за се.

Имаше долга црна коса, полни напрчени гради и мало мускулесто газе што секогаш имаше тенденција да излезе од панталоните со низок струк што таа ги носеше. Кристал беше многу сензуална личност, која секогаш знаеше што сака и како тоа да го добие. Бидејќи беше сексуално многу искусна секогаш сакаше да експериментира.

Кристал имаше фетиш. Кога имаше 19 години доживеа сексуална револуција со еден 30 годишен маж. И пред тоа Кристал имаше голтано сперма, но тоа ниту ја задоволуваше сексуално, ниту пак ја возбудуваше. Сепак, неговата сперма беше различна од другите, со совршена густина и вкус. Често, откако ќе свршеше во нејзината уста, таа ја цедеше последната капка од неговиот отвор и со неа си ги мачкаше усните. Значи, Кристал имаше развиено фетиш за сперма, не само да ја голта, туку и да игра игри со неа.

Нејзиното момче исто така ја делеше нејзината страст и еднакво го маѓепсуваше погледот на неговата сперма како и капе од брадата. Единствен проблем му беше што откако ќе сврши неговата страст целосно спласнуваше. Но тој најде решение за својот проблем. Легнуваше на грб и мастурбираше до работ на оргазмот. Ако престанеше навреме, неговата сперма само истекуваше на неговиот стомак. Тоа не беше целосен оргазам, но беше доволно за да ја задржи страста на исто ниво како и пред тоа. И така Кристал го јавнуваше и си играше со неговата сперма додека го ебеше, размачкувајќи ја на својот клиторис со прстите, или лижејќи ја.

Еден ден, кога стигна во барот кадешто работеше, во аголот седеше момче од дваесет и некоја година. Таа му пријде и му седна на колената. Кога почувствува како се возбуди се намести така што пичето и беше точно над неговиот стврднат кур. Го праша дали сака приватен танц во скутот и му шепна на увото дека сака да го види како свршува додека му танцува. Тој веднаш извади банкнота од 20 долари. Таа тогаш го откопча градникот. Кога ги виде нејзините цицки како играат пред него веднаш ги изедначи движењата на колковите во ритамот на нејзините. Додека го триеше клиторисот со неговиот кур таа се прашуваше каков вкус му има спермата и колкава количина чека во мадињата да излезе.

Со помислата на неговата сперма и дојде првиот оргазам. Возбудениот поглед во неговите очи и забрзаното дишење покажуваа дека тој ќе сврши секој момент. Тогаш Кристал ја фати неговата глава и ја повлече кон десната цицка. Тој инстинктивно ја прифати. Како што ја касаше и лижеше за цицката, таа почувствува како ја бранува нов оргазам, поинтензивен од било кој што досега го почувствувала. Во тој момент неговиот кур почна да вибрира и да исфрла сперма. Ја касаше се посилно со секое исфрлање речиси до болка така што Кристал ја извлече нејзината разранета града од неговата уста. Откако конвулзиите престанаа таа стана и забележа голема дамка на неговите панталони. Ја подаде раката и го фати за влажниот кур. Помина долго време откако не вкусила туѓа сперма и сакаше да види што пропуштила. Ја исцеди последната капка на палецот и брзо го излижа. Очите му се раширија кога му се насмевна и со јазикот помина преку своите усни. Потоа го остави, отиде во купатилото и се изми. Ја извади блузата и со неа си ги избриша бутовите од нивните измешани течности, а потоа ја вдиша аромата.

0067

По неколку минути се врати во барот, свежа како ништо да не се случило. Во барот седеше средовечен маж и пиеше скоч со вода. По 30 минутен разговор го убеди да прејдат во сепарето. Кристал седна до него со нозете под неа и со раката си играше со неговата коса. Со еден потег можеше да го пречекори и да го јавне. Додека нежно го галеше по косата го подигна малку фустанот нагоре и ги рашири нозете така што и се гледаа срамните усни и минијатурната танга меѓу нив. Откако тој се согласи на танцување в скут таа ги рашири нозете и го наседна. Полека јавајќи го му ја зафрли главата наназад и страсно го бакна. Посегна со десната рака и му го откопча патентот.

Пред да рече нешто таа му го извади курот и го наседна со клиторисот. По неколкуминутно триење курот му беше прекриен со нејзините течности и од него истекуваше течност која и претходи на спермата. Тоа го правеше толку вешто и скриено што никој околу нив во барот не знаеше што прават во сепарето. Странецот ја зафрли главата наназад и ги затвори очите. Таа го откопча градникот, ја извади левата града и му ја повлече главата на сантиметар од брадавицата. Тој ја лижна со јазикот и тогаш таа му го наседна курот со целото тело. Тенката бретела на тангата не го попречуваше да навлезе во пичката. Инстинктивно очите му се раширија и устата му се отвори и во еден момент нејзината влажна вагина сосема му го проголта курот. Беше толку влажна што се слушна звук на течење кога почна да го јава. Со нејзината цицка сеуште во неговата уста таа се наведна и му шепна, “Сврши ми во пичката“. Во моментот кога го слушна тоа почувствува како курот му исфрла сперма во неа. Таа го наседна уште посилно за да се осигура дека ниедна капка од скапоцената течност не истекува надвор.

Првиот налет на спермата беше толку топол што Кристал почувствува како ѕидовите на вагината и се загреваат. Вториот налет и испрати бран топлина се до внатрешноста на стомакот. Таа почна да свршува во моментот кога го почувствува третиот налет на сперма во нејзината мокра пичка. За да не ја слушне никој, го пикна лицето во неговите гради, ја гризна долната усна и почна да цимоли со секој оргазмичен бран. Не знаеше колку свршил, но како да имаше цела кофа сперма во неа. Откако оргазмот се смири, ја извлече цицката од неговата уста и почувствува како почнува да истекува сперма од неа. Потстана и го пушти неговиот омлитавен кур да испадне. Откако густа топка од сперма и истече од пичката на неговите панталони, ја повлече тангата и го стисна отворот со неа. Стана, се насмевна, си го повлече фустанот надолу и брзо излезе оставајќи го да седи со омлитавениот кур надвор од панталоните. Кога сфати што се случи тој брзо ги закопча панталоните и се потприбра. Целиот настан траеше околу две песни, мажите се навистина како ќибритчиња, помисли Кристал.

Како што брзаше накај купатилото Кристал почувствува како и тече сперма по нозете размачкувајќи и се по бутините. Влезе во празната кабина, седна на спуштениот капак од шолјата и ја повлече тангата настрана за да истече спермата. Таа потече во густ млаз. Кристал се почувствува зашеметено и мислеше дека ќе се онесвести од бранот на задоволство гледајќи ја спермата. Не можеше да им поверува на очите кога виде колку многу сперма истекува од нејзината пичка. Како хипнотизирана, се наведна и го залепи јазикот во вирчето. Магијата и го потресе телото бидејќи помина многу време откако не пробала сперма од друг маж. Очите и се превртија и таа ја зафрли главата лакомо лижејќи го остатокот од спермата од тоалетниот капак. Наскоро ја излижа целата пикајќи ги остатоците со прстите во устата и тогаш се врати во реалноста, дека тукушто му дозволила на некој странец да и сврши внатре и потоа му ја излижала спермата.

Вртелешка на емоции и го пронижа телото, страв, гадење, одвратност, но највеќе се исплаши од тоа што ќе рече нејзиното момче кога ќе му каже. Дали била таква отсекогаш или тој ја научил на тоа? Но засега одлучи да не размислува за тоа што се случило и да се справи со тоа подоцна. Во овој момент само сакаше да се врати на сигурна територија и да си најде безбедно место каде ќе си ја поврати контролата врз себе.

Прочитајте уште една интересна приказна: Ебење со тројца мажи истовремено
И една исповед: Пушење кур моја специјалност
Секси совет: Секој треба да се разведе по еднаш