Секси приказни

Копнеж за кур

Копнеж за кур

 

Тони стана зависна од ебење во газот. Сеуште го сакаше чувството на тврд кур во нејзиното пиче, но имаше нешто толку безобразно и валкано во тоа да ти го стават во газот што од самата помисла на тоа и стануваше жешко. Копнеж за кур

Следниот пат Г-динот Рос ја натера да остане после часовите во училиштето заради тоа што беше безобразна (нејзините брадавици се познаваа преку белата маица затоа што заборави да облече градник). Ја казни така што и ги ебеше цицките додека таа му го пушеше курот. Тогаш направи нешто навистина безобразно.

Г-динот Рос сврши на нејзините усни и гради. Се почувствува толку возбудена што се измоча. Топлата жолтеникава течност почна да капе на подот. Таа продолжи да му го цица на Г-динот Рос додека не му се дигна повторно и тогаш ги соблече панталоните.

Извади шише масло за бебиња од ташната и си стави малку на прстите. Се наведна на наслонот на столицата го рашири газот и почна да си го мачка анусот пред да го пикне прстот внатре.

“Сакам да ме казниш токму тука Г-дин Рос. Со твојот голем кур.“

Тој застана зад неа и се намести точно до отворот. Тони се притисна кон него додека не навлезе во неа, тогаш продолжи да притиска додека тој не и го исполни целосно чмарот.

Таа го ебеше со нејзиниот газ и можеше да почувствува како нејзиниот чмар го притиска неговиот натечен кур. Знаеше дека ќе сврши во моментот кога ќе го допре клиторисот и токму тоа и се случи. Г-динот Рос продолжи да и го пика неговиот кур во газот додека таа цвилеше и се тресеше од оргазмот. Кога му ја почувствува спермата повторно доживеа оргазам додека конечно не колабираше на столицата. Тој го извади курот, си го закопча патентот и излезе без збор.

Едно попладне Венди и Тони лежеа на креветот, кога Тони реши да и каже за Г-динот Рос.

“Сакам да ми кажеш се Тони. Како му изгледаше курот, каков вкус му има спермата, каде го правевте тоа… знаеш… се.“

Тони почна да зборува навлегувајќи во детали се до тоа како си го пикна прстот во училницата.

“Ах, тоа е толку возбудливо. Ќе си ги извадам фармерките ако не ти пречи.“

Венди се наведна на креветот, ги рашири нозете и си ја пикна раката во фармерките. Тони забележа како нејзините прсти се движат брзо околу клиторисот и пичето под белите гаќички. Почувствува како и се здрвуваат брадавиците и како нејзината пичка почнува да се влажни.

“Добро, ако не ти пречи и јас да ги соблечам моите.“

Тони седна до Венди и ја пикна раката во гаќичките кои веќе беа влажни од соковите кои истекуваа од нејзината пичка.

0064

“Ах, Венди, неговиот кур е толку голем што едвај ми го собира во устата. Ми го пикаше во грлото, а јас знаев дека ќе почнам да се давам но сакав да ми го пика и понатаму.“

Тони ја подаде раката, ја фати натечената брадавица на Венди и почна да ја масира. Другата ја прифати со усните, додека со прстите продолжи да го обработува клиторисот и пичето. Со забите нежно ја гризна брадавицата на Венди и нејзиното тело се затресе додека го почувствува оргазмот како надоаѓа и експлодира длабоко во стомакот. Посегна со раката и го повлече нејзиното лице кон своето и почна да ги бакнува нежните усни. Како што се бакнуваа, Венди ја преврте Тони на креветот и се најде над неа пикајќи и го јазикот длабоко во грлото. Тони ја извади раката од фармерките и и дозволи на Венди да ја превземе задачата да го трие жешкото влажно пиче. Кога Венди се наведна подолу, Тони знаеше дека ќе и ја излиже и ќе и ги исцица соковите од влажниот отвор.

Тони имаше фантазии за секс со девојка, но се плашеше дека ќе биде жигосана како лезбејка. Дури и ги избегнуваше неколкуте лезбејки што ги познаваше. Но Венди ја запали толку што не можеше да запре дури и да сакаше… а не сакаше.

Венди ги истурка фармерките настрана и ги рашири нозете на Тони подигнувајќи и ги високо во воздух. Со јазикот ја задеваше Тони раширувајќи и ги срамните усни и предизвикувајќи и трпки по целото тело. Тоа беше нешто што Тони досега не го почувствувала. Усните на Венди беа толку мазни и нежни, како сомот. Тони ја притискаше главата на Венди кон нејзината гладна пичка. Се изгуби кога Венди почна да и го цица клиторисот, додека и пикна два прсти во влажниот отвор и почна да си поигрува со неа. Трепереше од силниот оргазам кога соковите потекоа од неа.

Тони легна дишејќи тешко.

“Боже Венди, никогаш не помислив дека девојка може толку да ме задоволи. Мило ми е што тоа беше со тебе.“

“Да, и мене. Но ништо не може да замени голем тврд кур. Мојата пичка се уште се чувствува празно. Те молам Тони, излижи ми ја пичката. Направи ме да свршам.“

На Тони не и требаше многу молење. Ја пикна главата меѓу нејзините нозе. Венди силно ги рашири нозете изложувајќи го нејзиниот отвор. Сочните срамни розеви усни се отворија и малечкиот клиторис ѕирна на врвот. Тони ги пикна прстите во нејзината внатрешност додека не се навлажнија убаво и потоа ги извади и ги притисна кон анусот додека не влегоа внатре. Си поигруваше со прстите пикајќи ги внатре, а со јазикот го лижеше клиторисот. Со другата рака навлезе во вагината енергично движејќи ги двете раце во различен ритам – надвор, внатре. Со усните и го бакнуваше најчувствителното место, поткаснувајќи нежно одвреме навреме.

Експлозијата на Венди беше фантастична. Телото и се вкочани. Со прстите ја повлече косата на Тони додека не ја заболе. Гласен извик одекна низ собата, а потоа уште еден. Сокови потекоа од набрекнатата вагина и го прекрија лицето на Тони.

Тогаш ја слушнаа надворешната врата како се отвара. Брзо си ја навлекоа облеката и отворија книги по историја кога мајка и на Венди ѕирна во собата.

“Ох, здраво Тони. Не се обѕрнувајте се на мене. Само продолжете да си правите она што сте го правеле до сега.“

Девојките се закикотеа. Венди ја заклучи собата, извлече интересни играчки од некоја заклучена фиока, се насмевна ѓаволесто и тие двете направија токму така како што рече мајка и.

 Прочитајте уште една интересна приказна: Вкусот на пичката
И една исповед: Ебење со американски кур
Секси совет: Како да преживеете раскинување