Секси приказни

Ја погали по градите

Ја погали по градите

 

Сузи се спремаше да влезе во сауната со нејзината нова пријателка Кенди. Се знаеше со неа само околу еден месец.

Чувствуваше дека Кенди има лезбејски тенденции, иако таа никогаш не и пријде на тој начин, но неколку коментари што ги чу од неа, ја убедија Сузи за лезбејството на Кенди.

Сузи не ја обесхрабри и чувствуваше дека кога-тогаш Кенди ќе и се пушти. Бидејќи сега беа голи, таа мислеше дека ова ќе биде тој момент. Сузи беше претпазлива, но не се гадеше или плашеше од помислата, иако нејзиното сексуално искуство дотогаш беше целосно хетеросексуално. Имаше нешто во Кенди што ја возбудуваше, поинаку отколку што ја возбудуваа мажите.

Во сауната беше само уште една жена. Се протегаше и го покажуваше своето совршено тело. Очите и беа затворени како да спиеше. Изгледаше како да не ги чу нив двете кога влегоа во сауната. Кенди ја грабна Сузи за раката и и шепна: “Ах, нели е тоа чист секс?“ Двете се закикотија и седнаа една до друга, разменувајќи сексуални коментари.

Наеднаш се сепнаа, жената почна да се допира себеси интимно, несвесна за публиката. Тие зјапаа во неа, не можејќи да го тргнат погледот. Таа почна да си ги милува градите и стврднатите брадавици, правејќи тивки задоволни звуци. Очите и беа затворени и очигледно фантазираше. Девојките се насмеаја пригушено кога жената си ги погали срамните влакненца, телото и се наежи, наскоро таа почна полека да си ги пика прстите длабоко во пичката, додека со палецот енергично правеше кружни движења околу клиторисот. Неколку минути колковите и се движеа нагоре-надолу, дишеше тешко и пригушено стенкаше. и многу бргу сврши со стенкање. Потоа се сврти и заспа.

0065

Сцената ја напали Сузи. Таа не протестираше кога Кенди посегна по неа и ја погали за градите.

“Тоа навистина беше возбудливо“, рече Сузи, надевајќи се дека Кенди го сфати овој коментар како отворена покана.

Кенди ја сфати пораката и ја погали по градите. Тие двете седеа така во тишина нежно милувајќи се, Сузи се чувствуваше смирено и пријатно. Брадавиците и отекоа и се стврднаа и Кенди продолжи да ја милува надолу по стомакот и препоните. Почнаа да се бакнуваат, на Сузи не и се веруваше колку добро се чувствува кога јазиците им се испреплетија. Таа тивко крикна кога Кенди и го допре клиторисот.

Наскоро лежеше на грбот а Кенди и ги бакнуваше градите и и ги пикаше прстите длабоко во пичката. За момент помисли дека жената може да се разбуди и да ги види, но бакнежите на Кенди го истераа срамот кога се спуштија надолу накај вагиналните усни и клиторисот.

Почна да бревта кога го почувствува јазикот во пичката, а палецот и го триеше клиторисот многу интензивно. Со другата рака и ги галеше и стискаше градите. Сузи беше возбудена како никогаш во животот. Во ниеден момент кога имаше секс со маж не почувствува такви брановидни силни емоции. Сврши за неколку минути. Не можеше да поверува што се случува. Оргазмот траеше подолго од една минута. Телото не можеше да и се смири, никогаш не почувствувала толку јак оргазам.

Во тој момент слушнаа аплауз. Жената на клупата ги охрабруваше и аплаудираше. Таа пријде до нив, клекна на колена и посегна по раката на Сузи, ја фати и си ја стави на својата града. Брадавиците и беа големи и тврди, како камчиња.

“Ајде да одиме кај мене дома и да продолжиме со ова,“ предложи жената. Сузи беше целата во лезбејски филм и тоа беше нај еротската сцена што ја доживеала во животот.
Оттогаш веќе никогаш не гледаше на сексот со маж од ист агол како порано. Тоа беше за неа втор избор.

Прочитајте уште една интересна приказна: Вистинска русокоса
И една исповед: Од нејзината пичка капеше сперма
Секси совет: Како да бидете совршена сопруга