Ја погали по градите

Тие двете седеа така во тишина нежно милувајќи се, Сузи се чувствуваше смирено и пријатно. Брадавиците и отекоа и се стврднаа и Кенди продолжи да ја милува надолу по стомакот и препоните. Почнаа да се бакнуваат, на Сузи не и се веруваше колку добро се чувствува кога јазиците им се испреплетија. Таа тивко крикна кога Кенди и го допре клиторисот