Копнеж за кур

Тони стана зависна од ебење во газот. Сеуште го сакаше чувството на тврд кур во нејзиното пиче, но имаше нешто толку безобразно и валкано во тоа да ти го стават во газот што од самата помисла на тоа и стануваше жешко. Следниот пат Г-динот Рос ја натера да остане после часовите во училиштето заради тоа што беше безобразна (нејзините брадавици се познаваа преку белата маица затоа што заборави да облече градник). Ја казни така што и ги ебеше цицките додека таа му го пушеше курот. Тогаш направи нешто навистина безобразно