Секси совети

Упатства за моето младо момче

Упатства за моето младо момче

 

Знам дека ме сакаш, токму затоа конечно се чувствувам доволно пријатно за да ти кажам што сакам.

Не дека ти правиш нешто како што не треба, туку јас сум премногу срамежлива да ти кажам што навистина сакам. Постојат работи што ме возбудуваат, што отсекогаш сум се надевала дека ќе ми ги направиш, затоа еве ти неколку упатства.

Најпрво од се, јас сум агресивна во креветот. Сакам да ме врзуваш со лисици, да ме врзуваш со јажиња, да ме надвладееш. Заврзи ми ги рацете со лисици над креветот и врзи ми ги нозете за да можеш да ме контролираш цело време. Почни со тоа што ќе ме гледаш како лежам, фактот што ти мислиш дека сум убава ме пали.

Потоа сакам да ме галиш. Гали ме по целото тело со некоја нежна ткаенина, или со твоите раце, или со пердуви. Допирај ми го телото, а најмногу чувствителните зони како што се: вратот, стомакот, градите и препоните. Потоа, почни нежно да ме гребеш со ноктите и бакнувај ме со усните и со јазикот. Направи ме да треперам.

Почни да ме касаш. Касни ме на вратот, силно. Не се плаши дека ќе ме повредиш, малку болка не е на одмет. Оставај ми влажни траги од твојот јазик по телото. Не игнорирај ниту еден дел од него.

Потоа, натерај ме да те посакувам во себе. Допирај ме со прстите, или со пенисот меѓу нозете, до тогаш сигурно веќе ќе бидам влажна. Не пенетрирај сеуште, не ми го допирај клиторисот, остави ме да патам. Допирај го моето тело со твоето и касај ме истовремено. Со раката фати ме за косата и повлечи ми ја наназад, а потоа касај ме по грлото. Ако имам доволно простор за движење, не ми дозволувај да го дофатам твојот цврст пенис. Што подолго чекаш, толку повеќе ќе збеснувам.

Ќе почнам да се борам за да се ослободам и да скокнам врз тебе и да наседнам врз твојот кур. Толку многу ќе те посакувам, што ќе почнам да стенкам од желба. Држи ми ги рацете цврсто и ако мислиш дека ми беше доволно, силно пенетрирај во мене.

0011

Почни да ме ебеш, полека. Со секое движење, извади го курот речиси до крај, а потоа силно пикни го целиот внатре. Кога ќе се приближам до оргазам, движи се само по неколку сантиметри, многу полека. Кога ќе почнам да дивеам и да стенкам, почни да ме ебеш многу јако и брзо. Што и да правиш, не престанувај. Точно пред да свршам, извади го курот и не ме допирај околу половина минута. Јас ќе почнам да викам и да се лутам, но ова е точно тоа што го сакам: да бидам комплетно под твојата мислост, моето задоволство целосно да зависи од тебе.

Потоа, почни да ме лижеш. Лижи ме надолу по стомакот, меѓу нозете, па се до вагината. Дозволи му на твојот јазик да си поигрува со мојот клиторис, лижи ме наоколу, но се уште не го пикај внатре. Подигни ми го задникот со рацете и потоа пикни го јазикот длабоко. Лижи ме и касај ме и цицај ме… Кога ќе бидам близу до оргазам, престани за неколку секунди. Дозволи ми да збеснам по твојот кур.

Сега, еби ме. Еби ме јако и брзо. Грабни ме за колковите и повлекувај ми ги со секое движење кон тебе. Кога ќе бидам близу до оргазам, ослободи ми ги нозете. Фати ме за зглобовите и стави ми ги нозете на твоите рамења. Еби ме најјако што можеш. Види колку пати можам да свршам пред да свршиш ти длабоко во мене.

Ова е тоа што го сакам од тебе. Штета што сум премногу пиченце за да ти ги кажам навистина овие работи. Бидејќи не можам да ти ги кажам тебе, ќе ги поделам со жените што ќе ја прочитаат оваа приказна, надевајќи се дека некоја од нив ќе ги исполни своите фантазии.

Упатства за моето младо момче.

Прочитајте уште една интересна приказна: Јако ебење во фирма со господин Јованов
И една исповед: Вагината е извор на возбуда и задоволство
Секси совет: Како да раскинете