Секси совети

Како да бидете совршена сопруга

Како да бидете совршена сопруга

 

Машка гледна точка на тоа Како да бидете совршена сопруга ?

Вам дами, ќе ви дадам неколку показатели за тоа како да бидете совршена сопруга. Знам дека веројатно ќе добијам многу негативни критики, но некои работи едноставно мораат да бидат кажани.

Запаметете жени, ние сме мажи, Неандерталци до сржта. Не сме совршени како вас, ние сме мажи и ќе се однесуваме како мажи поголем дел од времето.

Како прво, а ова е тешко за многу жени да го разберат, но ние секогаш ќе гледаме по други жени. Значи, сфатете го така како што е, гледање. Немојте да го плеснете вашето момче само затоа што слатко мало курвиче се прошетало пред него и тој го загледал. Тоа не значи дека тој ќе се стрча по неа и ќе има страсна афера. Тоа е само природен инстинкт за да се детектира член на спротивниот пол.

Второ. Ова е нешто за што двајцата партнери треба да разговараат и да се договорат, но порнографијата може да донесе многу проблеми во бракот. Мажите гледаат порнографија уште откако постојат првите слики со голи жени. Ако имате проблем со тоа, кажете му на вашиот партнер. Друг начин да се надмине овој проблем, е да му се придружите и да гледате заедно, или да читате некој материјал што го возбудува. Доколку не ве возбудуваат истите работи, тогаш можете взаемно да си ги кажете фетишите и да уживате во нив.

Трето. Облека на подот. Ако вашиот сопруг е како мене, тогаш тој има навистина голем проблем со оставање на траги од облека по подот, после работниот ден. Да ви кажам нешто дами, по долгиот и напорен работен ден, ние сме по малку ретардирани и не можеме да размислуваме јасно. Првата мисла кога ќе се вратиме дома ни е, “морам да се ослободам од оваа облека“. Но кога ќе ја расфрламе по подот, не правете ни филозофска расправа како тоа да е крајот на светот. Ако имате проблем со тоа, само мазно речете, “миличок, си ја оставил облеката на подот“. Не бидете кучки, бидете фини.

Четврто. Дигната даска на тоалетната шолја. Вие девојки, не можете ни да замислите колку е отепувачки мачно да ја дигате даската постојано и постојано. Ако ја остави дигната, само спуштете ја. Исто така можете и да ја дигнете повторно, кога ќе завршите со користење, за да не мора тоа да го стори вашиот човек. А за вас госпоѓи, кои се жалите за мокрите вирчиња на даската на кои сте седнале, па зошто не гледате пред да седнете!

0010

Петто. Секс, секс и уште секс! Дали имате дома маж што постојано мисли на секс? Ако имате дома маж што сака секс постојано, а вие не сте секогаш расположени, тогаш дозволете му да си го издрка пред вас ако треба. Инаку би можел на друго место да си ги задоволи своите потреби. Дали имате дома маж што не сака секс колку што сакате вие? Долколку имате дома маж кој не сака секс колку што сакате вие, тогаш мастурбирајте. Можам со сигурност да ви потврдам, дека ако вашиот маж ве види како мастурбирате, нема да помине долго време пред да добие желба да ви се придружи.

Шесто. Ако сте домаќинка и не сте вработени, бидете само тоа. Гордејте се со вашиот дом и направете го таков, што вашиот маж во ниедно време да не се срами да донесе гости. Чувајте го домот чист и тој ќе го цени вашиот труд. Доколку сте вработена, тогаш направете си распоред меѓу вас двајцата за домашните работни обврски, така што ниту едниот од вас да не се чувствува дека работи повеќе од другиот. Ако не работите, тогаш многу е убаво кога мажот ќе се врати од работа и ќе најде зготвена вечера на масата. Верувајте ми, ќе ве обожува поради тоа.

Седмо. Почестете го со неочекувани подароци без некоја причина. Знаете колку ви е пријатно кога ќе добиете цвеќе или бонбониера без причина? Е, па и мажите сакаат да добиваат подароци.

Осмо. Дотерувајте се за него. Сакате неговиот свет да се врти околу вас? Кога ќе ги испратите децата некаде, тогаш облечете нешто секси за вашиот маж и така облечени спремете му вечера со свеќи. Ние мажите, обожуваме такви работи.

Запаметете! Ние сме само мажи, не читаме мисли. Што појасни ќе бидете со нас, толку полесно ќе сфатиме што сакате да ни кажете. Ако сакате чаша со вода, немојте да седите и да си играте игра на зборови за да видите дали ќе ве сфатиме правилно.

Се надевам дека не навредив некоја од вас дами, ова се само показатели за тоа во што уживаме јас и многу мажи како јас.

Прочитајте уште една интересна приказна: Големиот кур на мојот пријател
И една исповед: Напалена авганистанка
Секси совет: Како да разговарате за сексот со вашите деца