Секси совети

Како да соберете жена за секс

Како да соберете жена за секс

 

Како да соберете жена за секс ? Мотото на нас морнаричките фоки е: НИЕ ДОБИВАМЕ ПОВЕЌЕ ГАЗ ОД ТОАЛЕТНА ШОЛЈА. Кога размислувате на Фоките, вие си замислувате строго униформиран маж, напредно оружје, надмоќ над непријателот. Но, ние исто така патуваме околу светот, со документи што не идентификуваат како бизнисмени, туристи, патувачи, репортери, понекогаш не обавезно Американци. Некои од нас патуваат инкогнито. Немаме проблем со преминување преку граници, немаме проблем со детектори на метал, носиме пиштоли, ножеви, бомби.
Поминувајќи волку време во патување, ни овозможува да го сведеме трудот на носење жена во кревет со најмал напор. Системот е многу едноставен и лесен и би требало да резултира со секс во еден од три обиди. Правилата на службата се наредните. Целта е жена, чиста, меѓу 18 и 60 години, тежина помалку од 90 килограми. Вашата гордост не е фактор. Секс за една вечер, со лажно име, но сепак да добиете доволно информации од неа што ќе ви бидат од полза вам или на некого друг понатаму. Доколку успеете да ја вовлечете жената во креветот, морате да ја доведете до оргазам и да го продолжите вашето уживање колку што можете повеќе. Кога еднаш ќе ја изебете прописно, целта може да ви биде пристапна со години.
Многу е битно вие да бидете свежо избањати, ноктите да ви бидат чисти, свежо избричени, намирисани и да имате ментол бонбончиња со вас. Вашата облека треба да изгледа како патувачки бизнисмен што излегол од мотелот на кафе. Ако сте сместени во мотел, погрижете се тоа да биде што поблиску до местото на средбата.
Во секој град има барем по неколку барови, таверни и кафеани. Секој од нив има строго дефинирана клиентела. Локалните барови имаат локални редовни посетители што одат таму само за еден пијалак. Дваесет годишниците имаат локално гласно и преполно место каде што не можете да најдете место за седење. Она што го барате е бар, со тивка музика, подиум за играње, каде што излегуваат мажи и жени од дваесет и седум години, па нагоре. А каде би излегла триесет и пет годишна жена на пијалак со нејзиниот моментален љубовник? Ако најдете вакво место близу до вашиот мотел, насмевнете се широко.

0041
Зошто жените доаѓаат на вакви места? Не е важна причината, но сигурно не дошле тука за да соберат маж за секс за една вечер. Кога ќе влезете во барот, седнете на место од кадешто ќе ги набљудувате сите места. Таму сигурно ќе има уште неколку мажи од околу триесет години, што дошле тука за да соберат жена за една вечер. Сите мажи ќе ги гледаат жените, размислувајќи која од нив е најубава и која би ја сакале в кревет. Жените ќе ги набљудуваат мажите, за да одлучат кој од нив е најпривлечен. Ова е најважното нешто. Ако во барот има попривлечни мажи од вас, не трошете го времето на најубавата девојка, бидејќи и онака таа ќе се залета по нив. Вие ќе имате секс вечерва затоа што ќе го излажете системот со тоа што ќе и пријдете на жена што најмалку очекува дека ќе ве привлече.Она што го барата е најголемата група од жени. Одете таму и прашајте ја најнепривлечната жена да танцува со вас. Да, точно така, најнепривлечната. Додека танцувате, гледајте ја само неа. Бидете нападни и поканете ја да седне на вашата маса. Ова може да потрае неколку песни за танцување. Ако ви рече било што, што означува дека вечерва нема да биде достапна, извинете се и одете веднаш до другата група. Ако седнете кај другата група, повторно гледајте ја истата девојка. Доколку е четврта по ред на масата, другите три ќе бидат непријатно изненадени што не ги гледате нив. Колку подобро изгледате, толку поголем ефект ќе има ова. Брзо дознајте која од нив е возач. Таа девојка е тешко да ја соберете, бидејќи ќе треба да ги отфрли сите до дома пред да биде со вас.Другите три девојки ќе ги гледаат мажите во барот, за да одлучат дали сте попривлечни од мажите околу вас, особено откако ќе поразговараат со вас. Говорот на нивното тело ќе ви каже што мислат. Ако се вртат настрана и гледаат наоколу, тогаш и дозволуваат на четвртата девојка да ве собере. Ако ве гледаат право в лице, тогаш значи дека сигнализираат дека ќе се обидат да ве превземат од четвртата. Во било кој случај, жената за која зборуваме, ќе биде поласкана од вашето внимание. Не ја напуштајте таа девојка, освен ако таа не е возачот, или сте сигурни дека имате нов избор кој сигурно ќе го вовлечете во вашиот кревет. Треба да знаете неколку работи што жените ги очекуваат од мажите со кои би отишле во кревет. Тој треба да биде разумно привлечен, добро да зборува, да биде весел и да се чувствува удобно покрај него, да мириса убаво. Околностите се такви што тој нема да влијае врз нејзиниот живот и таа може да се сретнува со него, а луѓето да не мислат лоши работи за неа. Да и обезбеди сигурно, безбедно место за интимни средби. Додека се запознавате со неа треба да и кажете дека би сакале да поминете повеќе време заедно. Тоа дополнително ќе ја загрее.

Жените сакаат секс. Ако целта има триесет и пет години, таа отишла во кревет со барем дваесет и пет мажи. Откако ќе го напушти барот со вас, тогаш се фатила на јадицата. Нејзините мотиви можат да бидат од тие да добие чист секс без обврски, или да им покаже на пријателките дека може да го направи тоа, па се до тоа да ве запознае подобро. Ако вашиот прогрес со оваа група жени, тргне наопаку од било која причина, веднаш извинете се и одете кон друга група. Не губете време. Не прави разлика колку “не благодарам“ ќе добиете. Се брои она едно “да“. Никој таму не ве познава и никому не му е гајле.

Додека патувате, собирајте бизнис картички до важни луѓе. Менаџер на ова, директор на она. Носете си картичка со вас и идентификувајте се со таа личност, но погрижете се да не ве поврзат со неа. Измислете приказна и повторете си ја во вас пред да се запознаете со целта. Во зависност од вашите години и некои факти во врска со целта, подобро да се претставите како оженет. Во повеќето случаи, таа не би отишла в кревет со човек со кого би се гледала секој ден, освен ако не е ловец на сопруг. На мажена жена и се допаѓа идејата дека откако ќе има секс со вас, утредента нема да има причина да зборува со вас. Колку поважна личност ќе се претставите дека сте, толку повеќе причини ќе има жената за да има секс со вас. Има многу жени што со задоволство би имале секс со некого доколку тој е во можност да им обезбеди материјални работи. Кажете и на целта дека доаѓате во тој град секој втор месец. Тоа нема да ја оптоварува многу и ќе и даде шанса да биде во врска која може да ја контролира.
Одете во град кој е барем педесетина километри оддалечен од вашиот, доколку сакате да играте улога на бизнис патник. Така ќе имате помали шанси да ве начека некој и да ве запраша: “Нели ти беше мажот на Кели Џонс?“ Платете кеш и не употребувајте кредитни картички по кои би ве нашле. Не би сакале целта изненадно да ви се јави дома. На вашата сопруга или девојка тоа не би и било смешно.
Жена што еднаш ви влегла в кревет, тоа веројатно ќе го направи многу пати потоа, доколку го обезбедите следното. Вие многу се грижите за нејзините потреби во креветот, што значи, предигра, предигра, предигра. Кажувајте и колку уживате со неа. Откако ќе завршите, се додека не ја испратите дома, удоволете и на секоја желба. Најдете некој начин за да контактирате со неа, но во никој случај немојте да и го загрозите бракот или пак да ја расипете нејзината репутација. Запишувајте си ги деталите, затоа што можете да имате неколку цели одеднаш. Затоа, не смеете да заборавите чиј маж која смена е на работа или нешто слично. Важно е да не ја наречете Бети со името Џоан, затоа никогаш не можете да знаете премногу детали.
Како додаток да ви кажам една приказна. Еден од моите пријатели многу личеше на Кени Роџерс. Имаше коса и брада како Кени Роџерс, така се чешлаше, па дури и се фарбаше сед. Купуваше CD-а со музиката на Кени, за да може да звучи како него. Си направи бизнис картички со името на Кени и неговата адреса. Една вечер му поставивме предизвик со колку жени може да има секс во еден ден. Таа вечер имаше секс со четири различни жени.
Тешка работа е да се биде морнаричка фока, но некој мора и тоа да го работи.

Прочитајте уште една интересна приказна: Да и го пикнам курот во пичката
И една исповед: Вагината е извор на возбуда и задоволство
Секси совет: Како да се ебете со татенце