Мини камасутра карти со пози

Број на артикал: SP-6204

290 ден

Сакате игри со карти? Веројатно сте играле многу игри со карти, но не сте пробале толку возбудлива игра како оваа игра. Вклучува 54 карти за играње и секоја покажува различна позиција на Камасутра. Пробајте и нема да можете да престанете да играте. Мал и практичен за да можете да го носите секаде каде што сакате.

КАКО СЕ ИГРА: Измешајте го шпилот убаво, потоа постариот партнер нека извлече една карта и што и да има на картата мора да го направите, пота ќе извлече карта другиот партнер и така натаму.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!