Игра со карти и коцки да ве извади од секојдневниот живот

Број на артикал: SP-6211

690 ден

Срушете ја вашата рутина со оваа нова игра.

Прво фрлете ги розевата и црната коцка двајцата по еднаш и тој што има поголем збир ја почнува да играта прв.

Штилот има 6 различни видови на карти (картите се на англиски јазик):

 •  „LONG LIVE ROMANCE“  во кој ќе ги имате најромантичните задачи за извршување.
 • „LET’S MAKE PLANS“ во кој ги имате најсензуалните авантури.
 • „LET’S GO OUT“ ќе ви овозможат да ја прекинете вашата секојдневна рутина. „
 • „FOREPLAY“ и „LET’S GET DOWN TO IT“ ќе ви овозможат да извршувате најмногу сексуални задачи.
 • „PRIZE“ и конечно, кој ќе ја добие оваа карта ќе ужива во најжешките награди.

Секоја врста на карта си има своја боја и ќе ја фрлиате коцката со точките во боја да видите која активност ќе ви се падне. Секоја активност има по 12 различни предизвици. За да дознаете кој од предизвиците треба да го направите, треба да ги фрлите коцките со бројки и ќе видите кој број ќе го добиете (На пример, ако добиете вкупно десет од двете коцки а другата коцка покажува на активноста „PRIZE“, ќе треба да го извршите бројот 10, задача од таа активност) Во „Ајде да правиме планови“ и „АЈДЕ ИЗЛЕЗЕМЕ“ можеби нема да можете веднаш да ја завршите задачата. Не грижете се! Задржете ги задачите и имате една недела да ги завршите.

Играта вклучува:
72 Предизвици
3 коцки

 

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

 • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

 • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

 • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

 • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

 • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

 • Warranty 1 year
 • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!