Секс игра што се игра со 3 коцки

SKU: SP-6190

490 ден

Дали барате оригинални и забавни идеи за да го изненадите вашиот партнер? Тогаш оаваа игра со коцки е за вас.

КАКО СЕ ИГРА: Фрлете ги коцките и изведете ја акцијата на пределот на телото и на местото означено на вашите коцки. Можете да му дадете повеќе вкус со други еротски производи како лубриканти со вкус И АРОМИ, масла за масажа итн.

Играта вклучува:

1 црна коцка 20 мм (ДЕЈСТВА)
1 розова коцка 20 mm (ДЕЛОВИ НА ТЕЛОТО)
1 бела коцка 20 mm (МЕСТА)

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!