Хит! Силиконска ружа со две јазичиња за клиторална стимулација и шмукачки ефект

Број на артикал: DN-8045

3,290 ден

Боја:

Црвена

Дебелина:

6 , 5 см.

Должина:

11 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација , 2 модови на шмукање

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Нема на залиха

Овој вибратор е светски Хит, Горниот дел има две јазичиња кој вибрираат и мрдаат лево десно и има вакум чаша која при користење шмука. Со тоа што вибрацијата е ставена на јазичиња овозможува овој вибратор да дава многу насочена и јака вибрација.

Имате голем избор на модови за вибрација со тоа што имате 10 различни модови и имате два различни модови на вакум, ама вакумот има уште една уникатна функција со тоа што едно од трите копчиња на овој вибратор овозможува вакумот вие сами рачно да го контролирате. Со кликање на копчето шмука а со пуштање вакумот излегува. Пробајте и видете сами!

  • Водоотпорен
  • Сертифицирани материјали

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Нема на залиха

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!